Google Toolbar is niet meer compatibel met Firefox - Hier zijn enkele alternatieven

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Zoals u wellicht in dit blogbericht of in dit Google Toolbar-helpartikel hebt gelezen, is de Google Toolbar niet langer compatibel met Firefox. Dit artikel stelt een aantal alternatieven voor.

Hoe benader ik mijn Google-bladwijzers?

Ga eenvoudig naar www.google.com/bookmarks om uw huidige Google-bladwijzers te benaderen. Als u daar bent, kunt u uw Google-bladwijzers exporteren en desgewenst in Firefox importeren:

1. Klik op de koppeling Bladwijzers exporteren links op de pagina en sla ze op uw bureaublad op.
  2. Volg daarna de instructies in Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren om ze in Firefox op te nemen.
Tip: u kunt uw Firefox-bladwijzers op willekeurige computers benaderen via Firefox Sync. Zie Hoe stel ik Sync in op mijn computer? om te lezen hoe u dit kunt instellen.

Hoe kan ik andere Google Toolbar-functionaliteiten aan Firefox toevoegen?

Eigenlijk zijn veel van de functionaliteiten van Google Toolbar al in Firefox ingebouwd. Dit is een lijst ervan, met suggesties voor add-ons die andere vervangen:

Noot: zie Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen voor hulp bij het installeren van add-ons.

Overige oplossingen en alternatieven

• Maak van google.com uw startpagina. Bovenaan de pagina staan koppelingen naar alle Google-services.
  • Sommige Firefox-gebruikers melden dat Googlebar Lite een passende vervanger is voor de Google Toolbar.
  • Met de add-on Google Shortcuts kunt u knoppen aan Firefox toevoegen waarmee u snelle toegang hebt tot Google-services.

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.