Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

ongewenste reclame popups rechts en onderaan het scherm

  • 1 reply
  • 6 have this problem
  • 200 views
  • Last reply by meegja

more options

tijdens het bezoek aan diverse sites op het internet, krijg ik willekeurig een reclame balk rechts van het scherm of onderaan het scherm. Besturingssysteem is Windows 7. heb adblock plus geïnstalleerd, maar zonder resultaat. de reclame die getoond wordt is van diverse soort, dus niet te achterhalen wie of wat dit doet. daar dit zeer hatelijk is zoek ik dringend een oplossing voor dit fenomeen.

alvast bedankt

tijdens het bezoek aan diverse sites op het internet, krijg ik willekeurig een reclame balk rechts van het scherm of onderaan het scherm. Besturingssysteem is Windows 7. heb adblock plus geïnstalleerd, maar zonder resultaat. de reclame die getoond wordt is van diverse soort, dus niet te achterhalen wie of wat dit doet. daar dit zeer hatelijk is zoek ik dringend een oplossing voor dit fenomeen. alvast bedankt

All Replies (1)

more options

Hoi Beertje Ik denk dat je wat meer info zal moeten geven, dit is erg algemeen en het kan dus van alles zijn. Plus je hebt meer kans op antwoord als je het opnieuw vraagt maar dan in het Engels. Het lijkt een Nederlands talig forum omdat alles in het Nederlands is weergegeven maar dat is alleen maar het uiterlijk.