X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Firefox, running on Mac. I'm getting limited info on page displays on all sites, although links are in fact all there - just invisible.

Posted

Firefox, running on Mac. I'm getting limited info on page displays on all sites, although links are in fact all there - just invisible.

This happened

Every time Firefox opened

User Agent

Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_6_3; en-us) AppleWebKit/531.22.7 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Safari/531.22.7

Firefox, running on Mac. I'm getting limited info on page displays on all sites, although links are in fact all there - just invisible. == This happened == Every time Firefox opened == Firefox, running on Mac. I'm getting limited info on page displays on all sites, although links are in fact all there - just invisible. == == User Agent == Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_6_3; en-us) AppleWebKit/531.22.7 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Safari/531.22.7

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_6_3; en-us) AppleWebKit/531.22.7 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Safari/531.22.7

More Information

Firefox, running on Mac. I'm getting limited info on page displays on all sites, although links are in fact all there - just invisible.

Chris Ilias
  • Moderator
354 solutions 1943 answers

I'm not sure what you mean by "limited info on page displays", but maybe this article applies to your problem? ...Websites look wrong or appear differently than they should

I'm not sure what you mean by "limited info on page displays", but maybe this article applies to your problem? ...[[Websites look wrong]]

Question owner

Half the page comes up white. Banners, logos, etc. don't show up. See screenshot

Half the page comes up white. Banners, logos, etc. don't show up. See screenshot

Question owner

still problematic

still problematic
Chris Ilias
  • Moderator
354 solutions 1943 answers

"See screenshot" I don't see a screenshot attached and linked in this thread. Did you forget to post it?

In any case, try clearing your cache and cookies. See Delete browsing, search and download history on Firefox

"''See screenshot''" I don't see a screenshot attached and linked in this thread. Did you forget to post it? In any case, try clearing your cache and cookies. See [[Clear Recent History]]

Question owner

Yes, I tried that. I'll try attaching screen shot again

Yes, I tried that. I'll try attaching screen shot again

Question owner

Is your support team operational?

Is your support team operational?