Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hibaüzetnet Google

more options

Miért írja ki a böngésző folyamatosan a következő szöveget: "Figyelmeztetés: Lehetséges biztonsági kockázat következik

A Firefox egy lehetséges biztonsági kockázatot észlelt, és nem lépett tovább a(z) www.google.com oldalra. Ha felkeresi ezt az oldalt, akkor támadók megpróbálhatják ellopni a jelszavait, e-mailjeit vagy bankkártyaadatait.

Mit tehet?

A probléma valószínűleg a weboldallal van, és semmit sem tehet a megoldása érdekében.

Ha vállalati hálózaton van, vagy antivírus szoftvert használ, akkor segítségért felkeresheti a terméktámogatási csoportot. A weboldal rendszergazdáját is értesítheti a problémáról." Ugyanez jelenik meg hónapok óta, akár a google, akár a youtube oldalt kívánom használni. Gond, mivel nekem a Goggle volt az alapértelmezett nyitólapom, s eddig kizárólag a Firefoxot használtam. Most hónapok óta nem tudom.

Miért írja ki a böngésző folyamatosan a következő szöveget: "Figyelmeztetés: Lehetséges biztonsági kockázat következik A Firefox egy lehetséges biztonsági kockázatot észlelt, és nem lépett tovább a(z) www.google.com oldalra. Ha felkeresi ezt az oldalt, akkor támadók megpróbálhatják ellopni a jelszavait, e-mailjeit vagy bankkártyaadatait. Mit tehet? A probléma valószínűleg a weboldallal van, és semmit sem tehet a megoldása érdekében. Ha vállalati hálózaton van, vagy antivírus szoftvert használ, akkor segítségért felkeresheti a terméktámogatási csoportot. A weboldal rendszergazdáját is értesítheti a problémáról." Ugyanez jelenik meg hónapok óta, akár a google, akár a youtube oldalt kívánom használni. Gond, mivel nekem a Goggle volt az alapértelmezett nyitólapom, s eddig kizárólag a Firefoxot használtam. Most hónapok óta nem tudom.

All Replies (3)

more options

Kedves István!

Ahogy a hibaüzenet is írja, ezt jó eséllyel valamilyen antivírus szoftver okozza. Használsz valamilyet?

Üdv, Balázs

more options

Kedves Balázs! Köszönöm a gyors választ, de a problémát ez nem oldja meg. Ugyanis semmiféle antivírus szoftvert nem használok, csak a Win10 tűzfalát. Több helyről, többször kértem már az ügyben tanácsot, magát a Firefoxot is telepítettem már jó néhányszor újra eredmény nélkül. Megjegyzem még, hogy a Win10 jogtiszta és a Firefox is a legfrissebb verzió.

István

more options

Érdemes akkor megnézni, hogy mégis milyen tanúsítvány látszódik az oldalon. A lakat ikonra kattintva megjelenik egy panel, itt A kapcsolat nem biztonságos feliratra kattintás után a További tudnivalók lehetőséget kell választani. Aztán a Tanúsítvány megtekintése gomb ki is nyitja egy új lapon az adatokat. Erről jó lenne egy képernyőkép.