Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Error message: hmm. We're having trouble finding that site

  • 6 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by cor-el

more options

Hello!

I've seen several people ask this question but it was for Windows or Mac. I'm running current Lubuntu on an HP laptop and every few weeks I get this error message and can't shake it. I've tried several fixes up to and including reinstalling the distro but if it fixes itself it seems to be random. Any help would be appreciated

Hello! I've seen several people ask this question but it was for Windows or Mac. I'm running current Lubuntu on an HP laptop and every few weeks I get this error message and can't shake it. I've tried several fixes up to and including reinstalling the distro but if it fixes itself it seems to be random. Any help would be appreciated

All Replies (6)

more options

Is it any particular website or just a random one when it happens?

Helpful?

more options

I get this result for everything I've ever tried.

Helpful?

more options

Are you sure you are using the correct web links? Have you tried using a search engine?

Helpful?

more options

I don't think that's the issue. They autocomplete when it works and when it doesn't .

Helpful?

more options

Start Firefox using Troubleshoot(Safe) Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Troubleshoot(Safe) Mode (not Refresh). Is the problem still there?


Start your Computer in safe mode with network support. Then start Firefox. Try Secure websites. Is the problem still there?

Starting Any Computer In Safe Mode (web link) Free Online Encyclopedia

https://www.bleepingcomputer.com/tutorials/how-to-start-windows-in-safe-mode/

https://www.digitalcitizen.life/4-ways-boot-safe-mode-windows-10/ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ If the problem goes away with the computer in Safe Mode, the problem is with one of the other programs on the system.

As a test, disable your protection programs.

Helpful?

more options

You can possibly try a different DNS service like Cloudflare (1.1.1.1) or Google (8.8.8.8|8.8.4.4) to see if that makes a difference.

See also:

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.