Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nefunkční Google kalendář

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 5 views
  • Last reply by laureones

more options

Ahoj, po aktualizaci Thunderbirdu 3.11.2020 z verze 68.12.1 na v78.4 (a vyšší) ve Win 10 přestalo fungovat připojení Google kalendáře. Čekal jsem měsíc, zda nepřijde update, který chybu opraví, ale nic se neděje.

Zkouším přidat znovu, viz. sreenshoty, ale vždy se zastaví u nahrávacího kolečka a nic se neděje. Pokud dám přesto "Další", zobrazí se zpráva o úspěšném přidání kalendáře, ale bohužel k ničemu takovému nedojde.

Zkoušel jsem googlit, ale řešení jsem nenašel. Ví někdo co s tím?

Ahoj, po aktualizaci Thunderbirdu 3.11.2020 z verze 68.12.1 na v78.4 (a vyšší) ve Win 10 přestalo fungovat připojení Google kalendáře. Čekal jsem měsíc, zda nepřijde update, který chybu opraví, ale nic se neděje. Zkouším přidat znovu, viz. sreenshoty, ale vždy se zastaví u nahrávacího kolečka a nic se neděje. Pokud dám přesto "Další", zobrazí se zpráva o úspěšném přidání kalendáře, ale bohužel k ničemu takovému nedojde. Zkoušel jsem googlit, ale řešení jsem nenašel. Ví někdo co s tím?
Attached screenshots

All Replies (1)

more options

Doplním, že všechny Doplňky vč. klíčového doplňku "Poskytovatel Google kalendáře" mám aktualizované na poslední verzi.