Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

RoboForm Submenus popup in wrong location

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 25 views
  • Last reply by cor-el

more options

Firefox 78.0.2 64-bit RoboForm 8.9.0.0 Standard laptop display

Problem When I click on the RoboForm icon (which appears on the far right of FireFox's toolbar), its main dialog pops up just below the icon. When I select any item in the dialog, the sub-menu or sub-dialog pops up on the far left edge of FireFox (screenshot attached). It should popup at the cursor. This is a relatively new issue (month?). RoboForm still works correctly with Chrome.

I have: o Refreshed FireFox o Removed and reinstalled RoboForm extension o Uninstalled both FireFox and RoboForm and reinstalled both. o Removed all other extensions and addons.

RoboForm support has not been able to fix/identify this problem.

Anyone else experienced this issue or have a suggestion?

Thanks, Dan

Attached screenshots

Chosen solution

You can create a new profile as a quick test to see if your current profile is causing the problem.

See "Creating a profile":

If the new profile works then you can transfer files from a previously used profile to the new profile, but be cautious not to copy corrupted files to avoid carrying over problems.

Read this answer in context 👍 1

All Replies (3)

more options

Chosen Solution

You can create a new profile as a quick test to see if your current profile is causing the problem.

See "Creating a profile":

If the new profile works then you can transfer files from a previously used profile to the new profile, but be cautious not to copy corrupted files to avoid carrying over problems.

Helpful?

more options

After creating a new profile, I slowly began making the new profile equal to the old. The problem with RoboForm never manifested until the last thing I did: sign into FireFox!? Interestingly, the problem persists when I sign out of FireFox. Maybe someday I'll pursue what sync is doing to introduce the problem. Cor-el, thanks for your help.

Helpful?

more options

Sync can include prefs (about:config) and extensions and extension data as possible candidates, so it is possible that corrupted Roboform data was restored via Sync.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.