X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Gmail icons not showing in Firefox

Posted

Firefox doesn't show Gmail icons. I've tried to uninstall completely, removing temporary folder, appdata folders, and then install again but it doesn't work. I'm using the latest version on Windows 10. The first image shows gmail site in Firefox (icons aren't shown properly), the second one in Chrome (icons are shown properly). Is there any solution to this issue? Thank you.

a.

Firefox doesn't show Gmail icons. I've tried to uninstall completely, removing temporary folder, appdata folders, and then install again but it doesn't work. I'm using the latest version on Windows 10. The first image shows gmail site in Firefox (icons aren't shown properly), the second one in Chrome (icons are shown properly). Is there any solution to this issue? Thank you. a.
Attached screenshots
Quote

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:70.0) Gecko/20100101 Firefox/70.0

More Information

Question owner

Hi everyone. For me the fix doesn't works. I still have problems with gmail pages (also with other google sites such as maps and images). I don't have any of the suggested antivirus indicated in the support aticle. Clicking on the images url reports me a SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER. I try to re-install and I follow each one of the troubleshoots but nothing change.

Please, help.

Hi everyone. For me the fix doesn't works. I still have problems with gmail pages (also with other google sites such as maps and images). I don't have any of the suggested antivirus indicated in the support aticle. Clicking on the images url reports me a SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER. I try to re-install and I follow each one of the troubleshoots but nothing change. Please, help.

Modified by al3sim

Was this helpful to you?
Quote
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8783 solutions 71823 answers

al3sim said

Clicking on the images url reports me a SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER. I try to re-install and I follow each one of the troubleshoots but nothing change.

If you use the "View Certificate" button on the error page, is there any pattern to the "Issued by" or "Issuer" section that might point to an intermediary ("man in the middle") of your connection to the image server? You might want to check this article: How to troubleshoot security error codes on secure websites.

''al3sim [[#answer-1266794|said]]'' <blockquote> Clicking on the images url reports me a SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER. I try to re-install and I follow each one of the troubleshoots but nothing change.</blockquote> If you use the "View Certificate" button on the error page, is there any pattern to the "Issued by" or "Issuer" section that might point to an intermediary ("man in the middle") of your connection to the image server? You might want to check this article: [[How to troubleshoot security error codes on secure websites]].
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

When I came back home this evening and I tried to repeat the issue, everything worked fine. I think it's all due to the office's router. I'll try again next monday and I'm sure that icons and images will not load again, when firefox will be connected to the office's lan. Thank you everyone for the patience!

When I came back home this evening and I tried to repeat the issue, everything worked fine. I think it's all due to the office's router. I'll try again next monday and I'm sure that icons and images will not load again, when firefox will be connected to the office's lan. Thank you everyone for the patience!
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.