Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Why is Thunderbird blocking email to the Google mailbox? Is there conflict between GMail and Mozilla Firefox? And, is there a NON-TECHNICAL answer?L

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 2 views
  • Last reply by WestEnd

more options

I DO NOT UNDERSTAND THE RESPONSES I HAVE READ!~ THIS ISSUE STARTED A FEW WKS. AGO AND NOW IT IS ALMOST IMPOSSIBLE TO USE COMPUTER.

1. I OCCASIONALLY USE GOOGLE TO RESEARCH A TOPIC. 2. I AM TRYING TO EASE TOTALLY OUT OF YAHOO MAIL. 3. MY SEARCH ENGINE IS SAFARI. 3. AGAIN, IS THERE A BLOCK BETWEEN MOZILLA/FIREFOX/THUNDERBIRD AND MY GMAIL? 4. I AM TOTALLY SICK OF OVERLY TECHNICAL ARTICLES THAT ARE NOT DESIGNED FOR NON-TEC HIES!

I DO NOT UNDERSTAND THE RESPONSES I HAVE READ!~ THIS ISSUE STARTED A FEW WKS. AGO AND NOW IT IS ALMOST IMPOSSIBLE TO USE COMPUTER. 1. I OCCASIONALLY USE GOOGLE TO RESEARCH A TOPIC. 2. I AM TRYING TO EASE TOTALLY OUT OF YAHOO MAIL. 3. MY SEARCH ENGINE IS SAFARI. 3. AGAIN, IS THERE A BLOCK BETWEEN MOZILLA/FIREFOX/THUNDERBIRD AND MY GMAIL? 4. I AM TOTALLY SICK OF OVERLY TECHNICAL ARTICLES THAT ARE NOT DESIGNED FOR NON-TEC HIES!

All Replies (1)

more options

What if you just logged directly into gmail what happens then from firefox?