Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Sync zamrzá a nesynchronizuje

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 5 views
  • Last reply by poljos

more options

Můžete prosím někdo poradit? Mám stolní PC a ntb, oba s Mintem 18.2, Firefoxem 64 a aktualizovaným k dnešnímu dni. Začalo to tím, že jsem odjel do školy, se svým laptopem a zjistil, že mi sync nezkopíroval záložky z lišty pc do ntb.. Zkusil jsem obnovit firefox, a po příjezdu se v tom začal štourat. Obnovil jsem postupně oba, smazal historii, offline stránky, historii formulářů.. nic. Zkusil jsem smazat v ntb celou .mozilla složku a reinstalovat ff. Potom spuštění, nastavení sync, vidím zařízení a synchronizace se rozjede... a.. Konec. Točí se to a pak se to kousne a nic se neděje. Záložky se synchronizují jen částečně, doplnky vůbec. Tak jsem překopíroval celou .mozilla z pc do ntb - a v tu chvíli zase hodinu točí synchronizaci pc. Záložky se však nesynchronizují. Celý den zabitý.. Poradíte prosím někdo? Už nevím co s tím. P5ikládám about:sync-log..

https://pastebin.com/nKP23rxg

Můžete prosím někdo poradit? Mám stolní PC a ntb, oba s Mintem 18.2, Firefoxem 64 a aktualizovaným k dnešnímu dni. Začalo to tím, že jsem odjel do školy, se svým laptopem a zjistil, že mi sync nezkopíroval záložky z lišty pc do ntb.. Zkusil jsem obnovit firefox, a po příjezdu se v tom začal štourat. Obnovil jsem postupně oba, smazal historii, offline stránky, historii formulářů.. nic. Zkusil jsem smazat v ntb celou .mozilla složku a reinstalovat ff. Potom spuštění, nastavení sync, vidím zařízení a synchronizace se rozjede... a.. Konec. Točí se to a pak se to kousne a nic se neděje. Záložky se synchronizují jen částečně, doplnky vůbec. Tak jsem překopíroval celou .mozilla z pc do ntb - a v tu chvíli zase hodinu točí synchronizaci pc. Záložky se však nesynchronizují. Celý den zabitý.. Poradíte prosím někdo? Už nevím co s tím. P5ikládám about:sync-log.. https://pastebin.com/nKP23rxg

All Replies (1)

more options

Synchronizaci nepoužívám, můžeš zkusit něco jiného, třeba https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/xmarks-sync/ Jestli je i pro Linux, nevím.