Opsæt et Goal.com feed på Firefox til Android

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Med tilføjelsen Goal.com kan du følge med i de seneste fodboldsnyheder på din startskærm! Vi viser, hvordan du opsætter og indstiller dine feeds, så du ikke går glip af fodboldnyheder.

Læs mere om at installere tilføjelser i artiklen Find og installer tilføjelser i Firefox til Android

Opsæt et Goal.com-feed

1. Når du har installeret tilføjelsen Goal.com Feed, så tryk på menuen Feed edition for at se en liste med lande.
    pick edition
  2. Tryk på det land, du vil følge.
    countries list
  3. Tryk på knappen OK. Dit feed vil blive indlæst på en Goal.com-side på din startskærm.
    goal android
  4. Dit Goal.com-feed vil blive indlæst, hver gang du starter Firefox til Android. Du skal blot rulle til højre på startskærmen.
Tip: Få vist dit Goal.com-feed først på startsiden ved at vælge den som standard: Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på Indstillinger, tryk så Tilpas, og tryk så på Hjem. Tryk på goal.com på oversigten, og vælg Brug som standard.

Skift Goal.com-feed

Vil du følge et andet feed? Det er let at skifte!

1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  2. Tryk på Funktioner, og tryk så på Tilføjelser.
  3. Tryk på Goal.com-feed'et for at se menuen Feed edition.
  4. Tryk på menuen og vælg det ønskede feed.
    switch edition
  5. Rul tilbage til Goal.com-feed'et ved at rulle til højre på din startskærm.

Fjern Goal.com-feed'et

1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  2. Tryk på Funktioner, og tryk så på Tilføjelser.
  3. Tryk på Goal.com-feed'et på din liste med tilføjelser, og tryk så på Deaktiver for midlertidigt at slå den fra, eller tryk pår Afinstaller for at fjerne tilføjelsen.
Hvis du har deaktiveret tilføjelsen, kan du genaktivere den ved at vende tilbage til denne visning og så trykke på Aktiver.