Forslag til personlige udvidelser

Udvidelser er software, som oftest udviklet af tredjepart, som du kan installere for at tilpasse Firefox til dit behov. Du vil indimellem få vist foreslåede udvidelser baseret på Anbefalede udvidelser, når du bruger Firefox og i fanebladet Tilføjelser (about:addons).

Fx68AddonRecommendations

Sådan finder du målrettede, tilpassede udvidelser i fanebladet Tilføjelser:

Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Tilføjelser og temaer, og klik så på Anbefalinger eller Udvidelser.

Hvad er målrettede, tilpassede udvidelser i fanebladet Tilføjelser?

Målrettede, tilpassede udvidelser er baseret på andre udvidelser, du har installeret, dine indstillinger, hardware og statistik om brugsmønster. Alle brugerdata, der bliver brugt til at generere anbefalinger, er anonymiserede og er ikke personhenførbare.

For bedre at kunne forudsige, hvilke udvidelser du vil finde interessante, bruger Firefox Telemetry-Aware Add-on Recommender (TAAR)-systemet, der er en Mozilla-tjeneste, som foreslår udvidelser ved at undersøge basal browser Telemetry. Det vil sige, at TAAR-statistik om brugsmønster fra et stort antal Firefox-brugere ser på andre udvidelser, du måtte have installeret, og undersøger generelle karakteristika om din profil (fx sprog). Baseret på denne information kommer TAAR med skræddersyede anbefalinger til dig.

Alle data TAAR analyserer for at tilbyde målrettede, tilpassede udvidelser er anonymiserede.

Hvordan bliver udvidelser udvalgt?

Alle udvidelser, der bliver vist i fanebladet Tilføjelser, skal først gennem en grundig redaktionel proces. Anbefalede udvidelser er enestående udvidelser, der er håndplukkede af Mozillas eksperter. Disse udvidelser imødekommer Mozillas strengeste krav til funktionalitet, brugeroplevelse og sikkerhed.

En udvikler kan ikke købe sig til en plads blandt de anbefalede programmer, og Firefox får ikke noget for placeringen i programmet. Anbefalinger er udelukkende til for at sikre en bedre browsing-oplevelse for brugerne af Firefox.

Hvordan fravælger jeg målrettede, tilpassede udvidelser i fanebladet Tilføjelser?

Du fravælger udvidelserne i fanebladet Tilføjelser sådan:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv og sikkerhed. Rul ned til afsnittet Indsamling og brug af data i Firefox, og fjern fluebenet ud for Tillad at Firefox anbefaler udvidelser specielt udvalgt til dig.

Hvis du fravælger muligheden, vil du stadig kunne se generelle anbefalinger i fanebladet tilføjelser, men de vil ikke være skræddersyede til dig baseret på telemetry data.

Hvem drager fordel af disse personlige anbefalinger?

Firefox-brugere som dig. Ved at tilbyde flere skræddersyede og anbefalede udvidelser håber vi at kunne introducere dig til udvidelser, der passer til dine behov.

Anbefalinger er udelukkende beregnet til at skabe en bedre browsing-oplevelse for brugere af Firefox. Som beskrevet ovenfor kan udvikleren af en udvidelse ikke købe sig til en plads i programmet, og Firefox får ingen kompensation som resultat af processen.

Hvor kan jeg læse mere om udvidelser?

Besøg addons.mozilla.org (AMO) for at udforske tusinder af udvidelser og temaer. De fleste udvidelser og temaer er skabt af selvstændige udviklere verden over.