Hvordan velger jeg hvilke informasjonstyper som bør synkroniseres i Firefox

Ta aksjon: Oppdater Firefox for å beholde kobling til konto etter 31. mars 2024.

Om du bruker Firefox versjon 78 eller eldre (den ordinære utgivelsen eller ESR utgivelsen) og du har en Mozilla-konto, du gjennomføre følgende for fortsatt å kunne bruke kontoen din:

1. Sørg for at du husker passordet ditt til kontoen din i Firefox. Om du har glemt passordet, kan du bruke kontogjenopprettingsnøkler for å endre passordet ditt. Om du ikke allerede har opprettet kontogjenopprettingsnøkler, må du tilbakestille passordet ditt uten kontogjenopprettingsnøkler.
  2. Ta sikkerhetskopi av profilmappen, i tilfelle noe går galt.
  3. Oppdater Firefox nettleseren din.
    Oppstår det en feil når du forsøker å oppdatere, kan du reinstallere Firefox.
  4. Logg deg inn på kontoen din i den ny-oppdaterte Firefox.

Firefox Sync lar deg synkronisere bokmerker, tillegg, nettleserhistorikk og annen informasjon på tvers av flere enheter. Denne artikkelen viser deg hvordan du setter opp disse valgene. Les artikkelen Hvordan setter jeg opp Firefox Sync på min datamaskin? for informasjon om hvordan du oppretter en Sync konto eller hvordan du håndterer dine enheter.

Hvilken informasjon kan jeg dele mellom enhetene mine?

Informasjonen du kan velge å synkronisere på tvers av enhetene dine, er:

Behandle synkroniseringsinformasjon på en stasjonær datamaskin

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Klikk på Synkronisering for å åpne innstillinger for synkronisering.
    • Dersom det vises Synkronisering: PÅ, klikk på Endre…
    • Dersom det vises Synkronisering: AV, klikk på Slå på synkronisering….
  3. I Velg hva som skal synkroniseres-dialogen, marker den informasjonen du vil at skal synkroniseres.
    Fx114WinNorskSyncVelgHvaSomSynkroniseres
  4. Klikk på Lagre endringer.

Behandle synkroniseringsinformasjon på en Android-enhet

1. Trykk på menyknappen.
    AndroidFx83NorskMeny
  2. Trykk på kontoen din. Den vises som navnet eller e-postadressen din.
    AndroidFx120NorskDinKonto
  3. Marker den informasjonen du vil at skal synkroniseres.
    Fx113AndroidNorskSynkroniseringsValg
    • Endringene du gjorde lagres automatisk når du går ut av innstillinger.

Behandle synkroniseringsinformasjon på en iOS-enhet

1. Trykk på meny-knappen Menu hamburguer button nederst på skjermen (menyen er øverst til høyre om du bruker en iPad):
  2. Trykk på FX iOS Settings menu.
  3. Sørg for at du er logget inn på Mozilla-kontoen din (navnet ditt vil vises ved siden av konto-ikonet).
    Mozilla Account section for ios
  4. Slå på eller av bryteren ved siden av den informasjonen du vil synkronisere.
    Sync settings iOS
    • Endringene du gjorde lagres automatisk når du går ut av innstillinger.