Automatisk utfylling av kredittkortinformasjon i Firefox for Android

Denne artikkelen kan være utdatert.

En viktig endring ble gjort på den engelske artikkelen som denne er basert på. Inntil denne siden er oppdatert kan du få nytte av denne: Automatically fill in credit card information on Firefox for Android

Firefox lagrer og fyller automatisk inn betalingskortinformasjon så du ikke behøver å skrive det inn hver gang du bruker kortet. Betalingskortinformasjonen er beskyttet av telefonens sikkerhetsmetode (opplåsing med PIN-kode, fingeravtrykk, eller ansiktsgjenkjenning).

Aktivere eller de-aktivere automatisk utfylling av betalingskort-informasjon

1. Trykk på Firefox meny og velg Innstillinger.
  2. Trykk på Betalingskort.
  3. Trykk på bryteren Lagre og fyll ut kort automatisk for å aktivere automatisk utfylling av betalingskort-informasjon.
  4. Trykk på Legg til betalingskort dersom du ikke har lagt til noen kort enda.

Så snart du har aktivert automatisk utfylling av betalingskort-informasjon for kortene dine, vil Firefox automatisk foreslå og fylle ut kort-informasjon fra dine lagrede kort hver gang du bruker telefonen for å gjøre en betaling.

Synkroniser betalingskortene dine på tvers flere enheter

Ved å aktivere Synkroniser kort vil du kunne gjenbruke betalingskort-informasjonen på tvers av de enhetene du har synkronisert. Slik aktiverer du synkronisering:

1. Trykk på meny-knappen og velg Innstillinger.
  2. I Betalingskort-panelet, trykk på Synkroniser kort for å aktivere synkronisering.

Rediger eller slett lagrede betalingskort

Slik redigerer eller sletter du betalingskort:

1. Trykk på Firefox-menyen og velg Innstillinger.
  2. Trykk på Betalingskort.
  3. Trykk på Behandle lagrede kort.
  4. Lås opp telefonen din.
  5. Velg det kortet du vil redigere eller slette.
  6. For å redigere, oppdater kort-informasjon og trykk på Lagre.
  7. For å slette betalingskortet, trykk på Slett kort.