Stil et spørgsmål.

Stil et spørgsmål på engelsk

Læs artiklen Forum, regler og retningslinjer, og klik så på knappen herunder for at stille dit spørgsmål. Du vil blive guidet gennem en række sider for at indkredse problemet, så vores hold af frivillige bidragsydere kan finde den bedste person til at hjælpe dig.

Get Help
Bemærk: Du vil blive bedt om at logge ind eller oprette en konto, hvis du ikke allerede er logget ind på Mozilla Support. For mere information læs artiklen Mozilla account on support.mozilla.org.

Hvis du vil tilføje et skærmbillede for at illustrere dit spørgsmål, så læs:

Andre ressourcer

Hvis vores vidensbase ikke har et svar, kan du også prøve disse support-ressourcer: