Hvor du kan få hjælp som webudvikler

Hvis du er webudvikler, kan du finde materiale på Mozilla Developer Network (MDN). MDN har dokumentation, demoer og et forum med "Spørgsmål og Svar", hvor du kan stille spørgsmål og komme i kontakt med andre webudviklere.

Hvis du har brug for hjælp, er de følgende websider er et godt sted at starte:

Her er nogle af de emner, du kan finde på MDN:

1. Åbne Web-teknologier:
    • HTML
    • CSS
    • JavaScript
    • Web-API'er
  2. Firefox OS:
    • Åbne web-apps
    • Build og installér Firefox OS
    • Bidrag til Firefox OS-projektet
    • Tilpas Gaia
  3. Mozilla-platformen:
    • Gecko
    • Build og konfigurér Firefox
    • XUL
    • XPCOM
    • Firefox test-kanaler (Nightly, Aurora og Beta)
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.