Recente zoekopdrachten uit de zoekbalk wissen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox bevat een Zoekbalk op de nieuw-tabbladpagina en een optionele zoekbalk rechts naast de adresbalk. Als u met Firefox op het web zoekt, dan kan de zoekgeschiedenis mettertijd vrij omvangrijk worden. Dit artikel legt uit hoe u items uit uw Firefox-zoekgeschiedenis wist.

Alle zoekitems wissen

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….
    Fx115History-ClearRecentHistory
  2. Kies in het dialoogvenster dat wordt geopend voor Alles in het veld Te wissen tijdsperiode.
    Fx63ClearRecentHistory-Search
  3. Zorg ervoor dat Formulier- en zoekgeschiedenis is aangevinkt en verwijder vinkjes bij items die u niet wilt wissen.
  4. Klik tot slot op de knop Nu wissen.

Individuele zoekitems wissen

Om individuele items in de zoekbalkgeschiedenis te wissen, klikt u op het invoerveld van de zoekbalk. Druk op de toetsen en om door de lijst van items te scrollen. Druk op Shift+Delete om het gemarkeerde item te verwijderen.