Bogmærkelinje - Få vist dine favorit-websteder øverst i Firefox-vinduet

Bogmærkelinjen i Firefox giver dig hurtig adgang til ofte besøgte bogmærker. Denne artikel forklarer, hvordan bogmærkelinjen bruges, og hvordan den skjules.

bookmarks toolbar 57

Du kan læse mere om bogmærker i artiklen Bogmærker i Firefox.

Vis eller skjul bogmærkelinjen

Bogmærkelinjen er vises som standard på siden Nyt faneblad, men du kan også få den vist på alle sider, eller du kan skjule den. Sådan vises eller skjules bogmærkelinjen:

1. Klik på menuknappen Billedet "Fx57menu" findes ikke., og klik så på Tilpas….
  2. Klik på knappen Værktøjslinjer nederst i vinduet.
  3. Klik på Bogmærkelinje, så der er flueben ud for den. Du kan skjule bogmærkelinjen igen ved at gentage proceduren, så fluebenet fjernes.
    bookmark toolbar on 57Fx84CustomizeToolbars-win-Old
  4. Klik på knappen Færdig.
  1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Flere værktøjer, og klik så på Tilpas værktøjslinje…
  2. Klik på knappen Værktøjslinjer nederst i vinduet.
    Fx85BetaCustomizeToolbars-win
  3. Klik på menuen Bogmærkelinje, og klik så på en af disse indstillinger:
    • Vis altid - Vil vise bogmærkelinjen på alle sider.
    • Vis aldrig - Vil skjule bogmærkelinjen på alle sider.
    • Vis kun på nyt faneblad - Vil kun vise bogmærkelinjen på siden Nyt faneblad.
  4. Klik på knappen Færdig.
Tip: Du kan også få vist eller skjult bogmærkelinjen ved at højreklikke et tomt sted på på fanebladslinjen, klikke på Bogmærkelinje, og vælge din foretrukne indstilling.
  1. Klik på menuen Vis i menulinjen i Firefox øverst på siden.
  2. Klik på Værktøjslinjer, og klik så på Bogmærkelinje.
  1. Klik på menuen Vis i menulinjen i Firefox øverst på siden.
  2. Klik på Værktøjslinjer, og klik så på Bogmærkelinje.
    Fx85Mac-View-Toolbars-Bookmarks
  3. Klik på en af disse indstillinger:
    • Vis altid - Vil vise bogmærkelinjen på alle sider.
    • Vis aldrig - Vil skjule bogmærkelinjen på alle sider.
    • Vis kun på nyt faneblad - Vil kun vise bogmærkelinjen på siden Nyt faneblad.
Bemærk: Du kan også bruge menuen Tilpas til at få vist eller skjult bogmærkelinjen. Klik på menuknappen Billedet "Fx57menu" findes ikke., klik på Tilpas…, og klik så på Værktøjslinjer nederst på siden, og vælg en indstilling.

Mappen Andre bogmærker

Mappen Andre bogmærker vises som standard sidst på bogmærkelinjen, hvis mappen Andre bogmærker i vinduet Arkiv indeholder nogle bogmærker. Sådan fjernes mappen fra bogmærkelinjen:

1. HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker et tomt sted sidst på bogmærkelinjen (eller på mappen Andre bogmærker) for at åbne genvejsmenuen.
    Fx91BookmarksToolbarContextMenu
  2. Klik på menupunktet Vis Andre bogmærker for at fjerne fluebenet.

Hvis du senere vil gendanne mappen Andre bogmærker på bogmærkelinjen, så højreklikhold tasten Ctrl nede, mens du klikker på et tomt sted sidst på bogmærkelinjen, og klik så på menupunktet Vis Andre bogmærker for at sætte fluebenet igen.

Mappen Andre bogmærker

Nogle Firefox-brugere får måske vist mappen Andre bogmærker sidst på bogmærkelinjen, hvis mappen "Andre bogmærker" i vinduet Arkiv indeholder nogle bogmærker. Dette gør det nemmere at finde bogmærker, der er gemt i den mappe. Hvis du vil fjerne mappen Andre bogmærker fra bogmærkelinjen, så læs artiklen Remove the Other Bookmarks folder from the Bookmarks Toolbar.

Tilføj bogmærker på bogmærkelinjen

1. Gå til websiden, du vil føje til bogmærkelinjen.
  2. Klik på webstedsikonethængelåsen i adressefeltet, og træk ikonet over på bogmærkelinjen.
drag to toolbar 57AddBookmarkToolbar
  1. Indstil bogmærkelinjen til Vis altid (se ovenfor), så du kan se den på alle sider.
  2. Besøg den side, du vil føje til bogmærkelinjen.
  3. Klik på hængelåsen i adressefeltet og træk ikonet over på bogmærkelinjen.
    AddBookmarkToolbar

Når du har tilføjet bogmærker, kan du nulstille bogmærkelinjen til din foretrukne indstilling.

Flyt rundt på bogmærkerne på bogmærkelinjen

For at ændre rækkefølgen af elementerne på bogmærkelinjen, klik på et bogmærke eller en mappe, og træk det så til den ønskede placering.

rearrage bookmarks bar 57

Tilføj elementer på bogmærkelinjen

Bogmærkelinjen kan indeholde andre elementer end bogmærker og mapper. Det kan du læse mere om i artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer.