Αναζήτηση υποστήριξης

Αποφύγετε τις απάτες υποστήριξης. Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου, ή να μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες. Παρακαλούμε αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής “Αναφορά κατάχρησης”.

Learn More

I need to open up the same web site in two separate tabs. Since I upgraded to Firefox 6 when I try to open the web page in a new tab from the list in the drop down in the address window it only gives be the option to switch to the tab already have open.

  • 2 απαντήσεις
  • 8 έχουν αυτό το πρόβλημα
  • 16 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από SafeBrowser

more options

When I go the drop down from the address window, rather than showing the URL of the website I want open in a second tab it says "Switch to tab." But I don't want to switch to the tab - I want to open a second tab on the same URL. If I want to open it a second time I have to manually key in the address. Is there some way to turn this off so I can open up the second tab using the same address from the drop down? I have always been able to do this with previous versions of Firefox.

Επιλεγμένη λύση

"Is there some way to turn this off so I can open up the second tab using the same address from the drop down?"

You can install this Add-on: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/switch-to-tab-no-more/


If this reply solves your problem, please click "Solved It" next to this reply when signed-in to the forum.



Not related to your question, but...

You need to update some plug-ins:

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 👍 0

Όλες οι απαντήσεις (2)

more options

This is not the correct solution, but now you can get on with your work a litle faster:

Copy the URL from the first TAB, and then paste it in to the new TAB.

more options

Επιλεγμένη λύση

"Is there some way to turn this off so I can open up the second tab using the same address from the drop down?"

You can install this Add-on: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/switch-to-tab-no-more/


If this reply solves your problem, please click "Solved It" next to this reply when signed-in to the forum.



Not related to your question, but...

You need to update some plug-ins: