Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Can't play any videos on many sites (Facebook, Twitter etc) and some videos on YouTube

  • 2 απαντήσεις
  • 0 έχουν αυτό το πρόβλημα
  • 36 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από jonzn4SUSE

more options

Hello. For a couple of months now I can't seem to be able to reproduce some videos on YouTube (depends on their format) and no videos at all on Facebook, for example. I have the same issue on both regular and dev versions. I tried many solutions from the forums but no success so far.

My OS is Linux Ubuntu 20.04. Browser and video drivers all up to date.

a

Hello. For a couple of months now I can't seem to be able to reproduce some videos on YouTube (depends on their format) and no videos at all on Facebook, for example. I have the same issue on both regular and dev versions. I tried many solutions from the forums but no success so far. My OS is Linux Ubuntu 20.04. Browser and video drivers all up to date. [http://example.com a]
Συνημμένα στιγμιότυπα

Επιλεγμένη λύση

After checking the formats of the videos that were not playing using the network tab on dev tools, turned out some codecs were broken from my installation.

FYI: the culprit PPA was "savoury1/ffmpeg5". Deleting it and reinstalling the ffmpeg package solved the problem.

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 👍 1

Όλες οι απαντήσεις (2)

more options

Επιλεγμένη λύση

After checking the formats of the videos that were not playing using the network tab on dev tools, turned out some codecs were broken from my installation.

FYI: the culprit PPA was "savoury1/ffmpeg5". Deleting it and reinstalling the ffmpeg package solved the problem.

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη Luis Braske

more options

Good job. Mark it as resolved so that it's off our plate.  ;-)