Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Some pages not loading in 91.10.0esr

  • 5 απαντήσεις
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 13 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από jonzn4SUSE

more options

I use Firefox on Linux Debian 11 (Bullseye). After a recent automatic update to Firefox 91.10.0esr, some websites will not load (just sit with a blank page, showing flicking loading symbol). Examples are ocado.com and abelandcole.co.uk. I have tried all the usual things to fix, including, switching off VPN, clearing cookies and caches, running in safe mode, all with no success. Both sites run fine in Vivaldi and Brave. I have eventually got the pages to load by disabling IPv6 in Firefox. Clearly there is a problem with 91.10.0esr. I'm not sure whether the workaround of disabling IPv6 might cause other problems or weaken security or privacy?

I use Firefox on Linux Debian 11 (Bullseye). After a recent automatic update to Firefox 91.10.0esr, some websites will not load (just sit with a blank page, showing flicking loading symbol). Examples are ocado.com and abelandcole.co.uk. I have tried all the usual things to fix, including, switching off VPN, clearing cookies and caches, running in safe mode, all with no success. Both sites run fine in Vivaldi and Brave. I have eventually got the pages to load by disabling IPv6 in Firefox. Clearly there is a problem with 91.10.0esr. I'm not sure whether the workaround of disabling IPv6 might cause other problems or weaken security or privacy?

Όλες οι απαντήσεις (5)

more options

My daily driver is Nightly, but download Firefox from Mozilla, run it from the folder and see if you have the same issue. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release

more options

Sites work for me with ESR. see screenshot ---> https://paste.opensuse.org/2319525

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη jonzn4SUSE

more options

Who are you using for DNS?

more options

Thank you jonzn4SUSE, for your help. I have just downloaded Firefox 101.0.1 and ran it in the folder, The two sites do not load, while other sites do. Brave and Vivaldi work fine, so there must be something about the way Firefox is interacting with my system. I'm using Surfshark VPN and their DNS servers. However, when I turn off Surfshark, thereby switching DNS server, I still get the same problem.

more options

When off Surfshark, who are you using for DNS? I would get a live usb stick and see if you have the same issue. Also try under a different user account.

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη jonzn4SUSE