Pomoc pśepytaś

Glědajśo se wobšudy pomocy. Njenapominajomy was nigda, telefonowy numer zawołaś, SMS pósłaś abo wósobinske informacije pśeraźiś. Pšosym dajśo suspektnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužywanje k wěsći daś“ k wěsći.

Learn More

Nebezpečí "ukradení" citlivých údajů

  • 1 wótegrono
  • 0 ma toś ten problem
  • 8 naglědow
  • Slědne wótegrono wót poljos

more options

Varování: možné bezpečnostní riziko

Firefox zjistil možné ohrožení bezpečnosti a stránku na serveru ct24.ceska.televize.cz nenačetl. Pokud se přesto rozhodnete stránku navštívit, útočníci se mohou pokusit zcizit vaše údaje jako např. hesla, e-mailové adresy nebo údaje o platební kartě.

Co s tím můžete dělat?

Příčina tohoto problému je pravděpodobně na straně serveru a vy ji bohužel nemůžete odstranit. Můžete o tomto problému informovat správce webu.

Zjistit více…

Varování: možné bezpečnostní riziko Firefox zjistil možné ohrožení bezpečnosti a stránku na serveru ct24.ceska.televize.cz nenačetl. Pokud se přesto rozhodnete stránku navštívit, útočníci se mohou pokusit zcizit vaše údaje jako např. hesla, e-mailové adresy nebo údaje o platební kartě. Co s tím můžete dělat? Příčina tohoto problému je pravděpodobně na straně serveru a vy ji bohužel nemůžete odstranit. Můžete o tomto problému informovat správce webu. Zjistit více…

Wšykne wótegrona (1)

more options

Mi se na stránce https://ct24.ceskatelevize.cz/ (bez tečky mezi ceska.televize) žádná hláška nezobrazuje. Co s tím máš udělat, máš napsané v té hlášce (Příčina tohoto problému je pravděpodobně na straně serveru a vy ji bohužel nemůžete odstranit. Můžete o tomto problému informovat správce webu.)

Tady není správce webu České televize.

Wót poljos změnjony