Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

NOT ABLE TO OPEN A BANK ACCOUNT USING FIREFOX

  • 4 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 19 Aufrufe
  • Letzte Antwort von cor-el

more options

TRYING TO OPEN A SAVING ACCOUNT WITH BANK OF MONTREAL https://www.bmo.com/main/personal/bank-accounts/ CLICK ON THIS ONE: Savings Amplifier Account AFTER CLICKING THIS WINDOW APPEARS: https://www.bmo.com/main/personal/bank-accounts/getting-started/?rg=BMO&spc=7880184&ofid=SAASTAND001&lang=en IT TELLS ME TO USE ANOTHER BROWSER LIKE Firefox..... BUT I’M USING FIREFOX. I DON’T USE ANY OTHER BROWSER. HOW CAN I SOLVE THIS ISSUE?

TRYING TO OPEN A SAVING ACCOUNT WITH BANK OF MONTREAL https://www.bmo.com/main/personal/bank-accounts/ CLICK ON THIS ONE: Savings Amplifier Account AFTER CLICKING THIS WINDOW APPEARS: https://www.bmo.com/main/personal/bank-accounts/getting-started/?rg=BMO&spc=7880184&ofid=SAASTAND001&lang=en IT TELLS ME TO USE ANOTHER BROWSER LIKE Firefox..... BUT I’M USING FIREFOX. I DON’T USE ANY OTHER BROWSER. HOW CAN I SOLVE THIS ISSUE?
Angefügte Screenshots

Alle Antworten (4)

more options

Hi SG, It's possible that the site thinks you are on a different browser than firefox because of your user agent. The guide linked below should tell you how to reset it to see if that is the problem.

How to reset the default user agent on Firefox

more options

I've tried several version of Firefox in Safe Mode and still get the same error as the user. It did work in KDE's barely known browser. see screenshot

Geändert am von jonzn4SUSE

more options

I also can't get it to work with standard Firefox. This looks like a problem with the user agent as it works for me in Firefox if I spoof a Google Chrome or an Edge user agent (tested via general.useragent.override), but I have no idea what in the Firefox user agent is wrong. Best would be to contact the website and ask them to look into this.

more options

OK, the problem seems to be the presence of 'rv:' in the user agent. It works if I remove this in the Firefox useragent.

  • Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) Gecko/20100101 Firefox/120.0