Thunderbird adds suffixes to folder names and these folders cannot be deleted

Following is the folder name to which Thunderbird has added the suff ix 36ceb049. 2016-04-26 Blick auf das Belchenhotel, Inh. J. Stiefvater, mit Bergkette36ceb049 In addi… (læs mere)

Following is the folder name to which Thunderbird has added the suff ix 36ceb049. 2016-04-26 Blick auf das Belchenhotel, Inh. J. Stiefvater, mit Bergkette36ceb049

In addition, a second folder with exactly the same name was created. I am able to delete one of the folders but not the other one.

When I clicked on the Trash folder for Local Folders, I was asked if I was sure that I wanted to delete this file. After clicking on OK, the file appeared in the Trash folder. Why was I asked that question when I clicked on the Trash folder? I had already acknowledged that I wanted to delete the folder.

These are the files in the Trash folder with added suffixes: 2016-04-26 Blick auf das Belchenhotel, Inh. J. Stiefvater, mit Bergkette36ceb049 2020-12-26 Die Organuhr Acupuncture Chart, Dr. EW Stiefvater 247a3e6b1b 2020-12-26 Die Organuhr Acupuncture Chart, Dr. EW Stiefvater 247a3e6b1b --both of the above identical file names are in the Trash folder without the second one being appended with (2) Morgan Stanley - Russ Abbott, Sylvia Lomeli, etce14b81d9 Morgan Stanley - Russ Abbott, Sylvia Lomeli, etce14b81d9(2) Website programmers, subcontractors, helpers, etcd756875c Website programmers, subcontractors, helpers, etcd756875c --both of the above identical file names are in the Trash folder without the second one being appended with (2)

All of the deleted files in the Trash folder with added suffixes still appear in Local folders. The folder, Website programmers, subcontractors, helpers, etc., the same folder as the last two folders in the preceding paragraph, appears twice in Local Folders but without suffixes. When I click on the first folder, a little rotating circle indicates that it is being opened, but it doesn't open. When I click on the second folder, it opens immediately. Thereafter the first one opens immediately. The problem is that all of the messages that had been saved in Website programmers, subcontractors, helpers, etc. are missing. That is also true of all of the folders with suffixes appended by Thunderbird. The messages saved to them have apparently all been lost.

Thank you very much for tackling this problem!

Stillet af westief for 1 dag siden

Seneste svar af westief for 1 minut siden

Thunderbird wwill not read the profiles folder

Hi , Changing computers, I downloaded T'bird to my new Windows 10 PC, then copied and pasted the Profiles folder from my old machine to the new one, placing the file exac… (læs mere)

Hi , Changing computers, I downloaded T'bird to my new Windows 10 PC, then copied and pasted the Profiles folder from my old machine to the new one, placing the file exactly where the new download placed its Profile folder. But no subfolders or archived emails are visible in the new system. Profiles Manager shows that the root profile is the one I transferred but the 'local' profile is empty. Anyone have an idea what I can do, please? Thanks

Stillet af Silverspur for 1 minut siden

Moved Thunderbird to new computer and "send" stopped working

Both computers are Dells running Windows 10. I have moved Thunderbird a number of times over the years. Not an expert but not unfamiliar. I followed the instructions for … (læs mere)

Both computers are Dells running Windows 10. I have moved Thunderbird a number of times over the years. Not an expert but not unfamiliar. I followed the instructions for downloading the Thunderbird folder from the old computer and copying it to the new one.

When I activated Thunderbird, all the accounts were there and 1:1 with the old computer set up. Every thing was fine until I tried to reply to an email. It wouldn't send. Send button is dead.

I have been through the troubleshooting on Support Mozilla. The settings on the SMTP settings on the new computer are identical to the settings on the old computer. I get email from four different servers that I control for my clients. Their status has not changed, and I can't send from any of them.

I also notice that the spell checker is not automatically popping up upon send. I checked Preferences / Composition and "Check spelling before sending" is checked.

The only difference I see is that the old computer ran Thunderbird 91.2.0 (32 bit) and the new computer was running 91.2.0 (64 bit). After troubleshooting, i ran the upgrade to 91.2.1. It still won't send.

Stillet af jonponder for 5 minutter siden

Cannot open dropdown menu in firefox

I've seen many post about not being able to open dropdown menu in firefox and i was unaware of this problem when creating new web page designs nevertheless, i am now expe… (læs mere)

I've seen many post about not being able to open dropdown menu in firefox and i was unaware of this problem when creating new web page designs nevertheless, i am now experiencing this problem myself

most post about not being able to open dropdown menu simply give advice on options i can take on my browser to make it work. But that does not help me as far as clients who come to view my site, meaning my concern is that he end viewer will not see or be able to use the dropdown menus

so is there anything i can do as the designer of the webpage to fix my webpage so that it proper displays to the end client?

here is the page https://www.spellswork7.com/spells.html

any help would be greatly appreciated thank you

Stillet af spell7seo for 31 minutter siden

Seneste svar af spell7seo for 12 minutter siden

Computer died, Windows 10 and hard drives, must reinstall Firefox etc., want to restore previous tabs.

My 11-year-old PC (custom build, now running Windows 10) crashed badly (hard drives and Windows 10 were irretrievably broken), so I bought a new motherboard, etc. and in… (læs mere)

My 11-year-old PC (custom build, now running Windows 10) crashed badly (hard drives and Windows 10 were irretrievably broken), so I bought a new motherboard, etc. and installed a new OEM copy of Windows 10. I must reinstall almost all software, including Firefox. The old C: drive SSD is intact. After I install Firefox on the new machine, how can I restore the tabs from the last Firefox session?

Stillet af AlanF00 for 20 minutter siden

Delay in populating the program upon opening it up since new update.

Thunderbird has always been quick on loading in my Win7 desktop. Since the last update (appx 10/16/21), it now takes about 8-15 seconds for the "frames" of the program to… (læs mere)

Thunderbird has always been quick on loading in my Win7 desktop. Since the last update (appx 10/16/21), it now takes about 8-15 seconds for the "frames" of the program to fill in. Until then, there is nothing but blank panes. It doesn't matter if I reboot or (repeatedly) close and reopen the program. Only while it is working up to populating, does the top says "Not Responding". Seems like T-Bird and Windows aren't playing nice anymore? No other issues.

I now have v91.2.1 (32-bit).

Thanks, Lar

Stillet af Larbo for 13 timer siden

Seneste svar af Larbo for 37 minutter siden

Printing calendar for one month only

I am trying to limit the calendar to print only one month. In the past, you entered the actual days you want to print so I would enter the first and then the 31st (or 30t… (læs mere)

I am trying to limit the calendar to print only one month. In the past, you entered the actual days you want to print so I would enter the first and then the 31st (or 30th, 29th or 28th). Now, you just select the month, so it also prints the tasks/events for the last few days of the previous month and the first days of the following month. Is there a way to limit it to printing events for one month only?

Stillet af jemannell for 57 minutter siden

updated to 91.2.1 from 78.x, now my UI fonts are all extra fatty bold

macOS 10.13.6 after a Thunderbird update from 78.14.0 to 91.2.1, all my UI is now presenting itself with a super extra bold font. This also happend to Firefox when it ju… (læs mere)

macOS 10.13.6

after a Thunderbird update from 78.14.0 to 91.2.1, all my UI is now presenting itself with a super extra bold font.

This also happend to Firefox when it jumped to the big 9x.x, can't use it, had to migrate to Waterfox.

This is a major flaw/bug, TB has become impossible to use. The new "Density" item doesn't change anything

Can I modify anything in the deep config menu ?

Mozilla has now become a big disappointing tool.

Stillet af roadswitcher1 for 1 time siden

need my favorite bookmarks to list across the top of screen in a ribbon so I can click on anyone I want to

I had to put in a new hard-drive into my computer that I previously was running Firefox browser on so I downloaded the Firefox back on after the new hard-drive was done. … (læs mere)

I had to put in a new hard-drive into my computer that I previously was running Firefox browser on so I downloaded the Firefox back on after the new hard-drive was done. Before on my old hard-drive when I click Firefox browser and it came on, it had a ribbon across the top of the screen underneath the back arrow, forward arrow, and search URL that I used the most of in my favorites (I think it showed across the screen about 10 of my bookmarks) to click on instead of going into all my bookmarks to get. How can I put my most used bookmarks across the top of screen now instead of just clicking the "star" that show ALL my bookmarks and I have to go down to whichever one I want to use and boy do I have a bunch of bookmarks even thou they are in alphabet order? I hope someone can tell me how to do this!

Stillet af Judy for 1 time siden

Crashing

Have noticed a lot of crashes since 94.0b4. This just started since the update. Lots of issues updating large mailboxes, also appears that mail may be downloading more th… (læs mere)

Have noticed a lot of crashes since 94.0b4. This just started since the update. Lots of issues updating large mailboxes, also appears that mail may be downloading more than once. Updates and mail checks seem slow. Activity manager shows lots of pauses and waits. Anyone else see this?

Stillet af Jim Scharf Sr. for 1 time siden

Having to fix FF93 problem only with Windows Recovery

FF 93.0 64-bit - Windows 10 When I booted up the system and ran FF the first time for the day, its window opened, and it even asked for the primary password. After that, … (læs mere)

FF 93.0 64-bit - Windows 10

When I booted up the system and ran FF the first time for the day, its window opened, and it even asked for the primary password. After that, nothing I typed in the URL box came out. I could open new tabs but not able to switch to them. All Chromium-based browsers and Edge in the same system worked fine.

I did the following trying to fix the problem: I restarted Win10 and ran FF93. Same problem. I restarted using Troubleshooting Mode. Same problem. I reinstalled using the complete package. Same problem. I installed using FF92 and FF91. Same problem. I refreshed FF93 using Troubleshooting Mode. Same problem. I used Win10 Safe Mode to run FF93. It worked. I uninstalled FF93, removed as much as I could all traces of FF and Mozilla in the Win registry, and reinstalled FF93. Same problem.

In the end, I had to use Win10 Recovery and revert to an earlier date to fix it.

The first incident happened about two weeks ago. It happened again this morning. My use of PC has been routine for years, I would say for more than a decade, or at least in the last five years. No extraordinary applications or routines.

BTW, I haven't updated my Win10 in years, because doing so often times gave me new mysterious issues to troubleshoot, courtesy of MS. You should very well know Win updates produce issues, and the bug fixes following them produce even more. The annoying thing is I would research on the issues and find out later (sometimes days) that the updates were the culprits.

This is the second time it happened to my FF93, and I feel I have to report this to get some idea about why this is happening (only to me?) and how to fix or prevent it without having to go into Recovery (again?).

Stillet af mobilesuit600 for 14 timer siden

Seneste svar af mobilesuit600 for 2 timer siden

Lost Email

Hello, My coworkers were having trouble with my attachments disappearing with the latest upgrade, so I looked on line to see if I could revert to an older version. I fol… (læs mere)

Hello,

My coworkers were having trouble with my attachments disappearing with the latest upgrade, so I looked on line to see if I could revert to an older version. I followed instructions on one of your threads and much to my regret, I've lost most of my old email. Please help restore them.

Thank you Roxanne Smith-Mansell

Stillet af roxanne2 for 22 timer siden

Seneste svar af roxanne2 for 2 timer siden

None of my channels come up. Not even my home page. It’s just a blue line across the bottom of my screen.

Please help me bring up my home page for channels. I was downloading Amazon kids and it was loading so I left the room for about 10 minutes. I came back and the screensav… (læs mere)

Please help me bring up my home page for channels. I was downloading Amazon kids and it was loading so I left the room for about 10 minutes. I came back and the screensaver was so I clicked round button on remote. Nothing happened so I checked cables they seemed fine. So I turned off tv and on again and a blue line came up at the bottom of the screen.

Stillet af t.vanek for 2 timer siden

Seneste svar af t.vanek for 2 timer siden