Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Menus are blank

  • 4 svar
  • 1 har dette problem
  • 12 visninger
  • Seneste svar af kdo111

more options

Starting sometime recently, dropdown menus such as the main menu and the library menu give a white rectangle the size of the menu. Restarting in safe mode does not help. Using a new, empty profile does help. Exiting, deleting my profile cache directory, and restarting does not help.

This is likely related to https://support.mozilla.org/en-US/questions/1288037 but that person was helped by deleting the cache directory.

I would prefer not to have to redo all my customizations.

Valgt løsning

You can try to clear the startup caches.

Does it make a difference if you switch the theme ?


Try the Firefox version (89.0.1) from the official Mozilla server if you currently use a version from the repositories of your Linux distribution.

Læs dette svar i sammenhæng 👍 0

Alle svar (4)

more options

You can try to disable WebRender.

You can look at this gfx.webrender pref on the about:config page page to disable WebRender.

  • gfx.webrender.force-disabled = true

You can open the about:config page via the location/address bar. You can click the button to "Accept the Risk and Continue".

Ændret af cor-el den

Nyttig?

more options

Thanks, but unfortunately this did not help. gfx.webrender.enabled and gfx.webrender.force-disabled were both false. So I tried setting gfx.webrender.enabled to true, and restarting, and also setting gfx.webrender.enabled false and gfx.webrender.force-disabled true and restarting, but the behavior was the same.

Nyttig?

more options

Valgt løsning

You can try to clear the startup caches.

Does it make a difference if you switch the theme ?


Try the Firefox version (89.0.1) from the official Mozilla server if you currently use a version from the repositories of your Linux distribution.

Nyttig?

more options

The problem is fixed. My distribution upgraded to 89.0.1 and unfortunately without checking it again in that version, I cleared the startup cache as you recommended. Now it is working, but I don't know which thing fixed it.

Nyttig?

Stil et spørgsmål

Du skal logge ind på din konto for at svare på et indlæg. Start et nyt spørgsmål, hvis du ikke har en konto endnu.