[da][Alle produkter] oversættelsesoversigt

Overblik
Artikler i top 100
Dette er de 100 mest besøgte artikler i de seneste 30 dage, som udgør mere end 99% af trafikken til vidensbasen.
94 af 100
94%
Artikler i top 50
Dette er de 50 mest besøgte artikler i de seneste 30 dage.
45 af 50 90%
Artikler i top 20
Dette er de 20 mest besøgte artikler i de seneste 30 dage, som udgør mere end 50% af trafikken til vidensbasen.
17 af 20 85%
Alle artikler i vidensbasen
Dete er antallet af alle artikler i vidensbasen, der er klar til at blive oversat.
240 af 656 37%
Skabeloner
Med skabeloner kan man genbruge indhold på tværs at vidensbaseartikler. Du kan oprette og opdatere en vejledning ét sted, og referere til den på andre sider.
66 af 66 100%
Brugerflade
En fuldt oversat brugerflade forbedrer oplevelsen for de besøgende på dit sprog. Hjælp med at oversætte brugerfladen.
  • Oversættelse
  • Gennemgang
Mest besøgte
Artikel Besøg Status
Nyt i Thunderbird 38.0 2.079.824
Mangler gennemgang
Vinduet Sideoplysninger - vis tekniske detaljer om den side du er på 364.240
Mangler gennemgang
Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla med at forbedre Firefox 348.892
Mangler gennemgang
Watch DRM content on Firefox 162.030
Mangler oversættelse
Set Adobe Flash to "click to play" on Firefox 113.768
Mangler oversættelse
Profiler - Hvor Firefox gemmer dine bogmærker, adgangskoder og andre brugerdata 96.525
Mangler gennemgang
"Webstedets identifikation kunne ikke bekræftes" - Hvad skal jeg gøre? 49.965
Mangler gennemgang
Brug Lightning med Google Kalender 17.988
Mangler gennemgang
Indstil Windows Firewall så Firefox kan få adgang til internettet 17.144
Mangler gennemgang
Find og håndter hentede filer 15.685
Mangler gennemgang
Flash-videoer vil ikke vises i fuld skærm 15.018
Mangler gennemgang
Ret indstillinger som ikke vil gemmes 14.854
Mangler gennemgang
Brug QuickTime plugin'et til at afspille lyd og video 14.153
Mangler gennemgang
Firefox virker ikke - Almindelige rettelser til at komme i gang igen 13.143
Mangler gennemgang
Ryd din browserhistorik og andre personlige data i Firefox til Android 13.071
Mangler gennemgang
Sådan fjernes Babylon fra værktøjslinjen, som startside og som søgetjeneste 12.334
Mangler gennemgang
Brug Firefox til Android til at sende videoer til Roku 12.160
Mangler gennemgang
Cannot remove an add-on (extension or theme) 11.682
Mangler oversættelse
Firefox's standard startside har hurtig-links til ofte brugte funktioner 11.060
Mangler gennemgang
Brugernavne og adgangskoder bliver ikke husket 10.949
Mangler gennemgang
Ikke gennemgåede ændringer
Artikel Besøg i de seneste 30 dage Ændret
Nyt i Thunderbird 38.0
ændret af MadsHaupt
2.079.824
2 uger siden
Vinduet Sideoplysninger - vis tekniske detaljer om den side du er på
ændret af MaleneHaupt, MadsHaupt
364.240
2 uger siden
Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla med at forbedre Firefox
ændret af MadsHaupt
348.892
1 uge siden
Profiler - Hvor Firefox gemmer dine bogmærker, adgangskoder og andre brugerdata
ændret af Joergen, MadsHaupt
96.525
22 timer siden
"Webstedets identifikation kunne ikke bekræftes" - Hvad skal jeg gøre?
ændret af MadsHaupt
49.965
9 timer siden
Brug Lightning med Google Kalender
ændret af scootergrisen
17.988
for 7 måneder siden
Indstil Windows Firewall så Firefox kan få adgang til internettet
ændret af MadsHaupt
1 uge siden
Find og håndter hentede filer
ændret af scootergrisen
for 7 måneder siden
Flash-videoer vil ikke vises i fuld skærm
ændret af MadsHaupt
1 uge siden
Ret indstillinger som ikke vil gemmes
ændret af scootergrisen, MadsHaupt
for 1 måned siden
Skabeloner
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks