[da][Alle produkter] oversættelsesoversigt

Overblik
Artikler i top 100
Dette er de 100 mest besøgte artikler i de seneste 30 dage, som udgør mere end 99% af trafikken til vidensbasen.
97 af 100
97%
Artikler i top 50
Dette er de 50 mest besøgte artikler i de seneste 30 dage.
48 af 50 96%
Artikler i top 20
Dette er de 20 mest besøgte artikler i de seneste 30 dage, som udgør mere end 50% af trafikken til vidensbasen.
20 af 20 100%
Alle artikler i vidensbasen
Dete er antallet af alle artikler i vidensbasen, der er klar til at blive oversat.
223 af 591 38%
Skabeloner
Med skabeloner kan man genbruge indhold på tværs at vidensbaseartikler. Du kan oprette og opdatere en vejledning ét sted, og referere til den på andre sider.
62 af 62 100%
Brugerflade
En fuldt oversat brugerflade forbedrer oplevelsen for de besøgende på dit sprog. Hjælp med at oversætte brugerfladen.
  • Oversættelse
  • Gennemgang
Mest besøgte
Artikel Besøg Status
Hvordan den indbyggede phishing- og malware-beskyttelse virker 93.201
Mangler gennemgang
Slet cookies for at fjerne oplysninger som websteder har placeret på din computer 63.718
Mangler gennemgang
Adobe Flash protected mode in Firefox 35.300
Mangler oversættelse
Firefox Sync upgrade - Frequently Asked Questions 20.321
Mangler oversættelse
Flash videos won't play full screen 19.700
Mangler oversættelse
Bestem, hvad Firefox skal gøre, når du klikker på eller henter en fil 15.582
Mangler gennemgang
Configure Windows Firewall to allow Firefox access to the Internet 15.156
Mangler oversættelse
Find og håndter hentede filer 14.596
Mangler gennemgang
Brug QuickTime plugin'et til at afspille lyd og video 14.362
Mangler gennemgang
Firefox virker ikke - Almindelige rettelser til at komme i gang igen 13.403
Mangler gennemgang
Bestem om Firefox automatisk skal udfylde formularer med dine informationer 13.294
Mangler gennemgang
Firefox vil ikke afspille lyd 13.230
Mangler gennemgang
Brugernavne og adgangskoder bliver ikke husket 12.891
Mangler gennemgang
Ret indstillinger som ikke vil gemmes 12.797
Mangler gennemgang
Brug Firefox til Android til at sende videoer til Roku 12.713
Mangler gennemgang
Marketplace apps for Firefox Desktop 12.490
Mangler oversættelse
Hvordan installer jeg Firefox på en Android-enhed? 11.952
Mangler gennemgang
Vis Firefox og websteder i fuldskærm 11.758
Mangler gennemgang
Fix printing problems in Firefox 11.417
Mangler oversættelse
Firefox's standard startside har hurtig-links til ofte brugte funktioner 11.264
Mangler gennemgang
Ikke gennemgåede ændringer
Artikel Besøg i de seneste 30 dage Ændret
Hvordan den indbyggede phishing- og malware-beskyttelse virker
ændret af KimLudvigsen, Joergen
93.201
1 uge siden
Slet cookies for at fjerne oplysninger som websteder har placeret på din computer
ændret af KimLudvigsen, Joergen
63.718
1 dag siden
Bestem, hvad Firefox skal gøre, når du klikker på eller henter en fil
ændret af Joergen
15.582
4 dage siden
Find og håndter hentede filer
ændret af scootergrisen
14.596
for 5 måneder siden
Brug QuickTime plugin'et til at afspille lyd og video
ændret af scootergrisen
14.362
for 5 måneder siden
Firefox virker ikke - Almindelige rettelser til at komme i gang igen
ændret af scootergrisen
13.403
for 5 måneder siden
Bestem om Firefox automatisk skal udfylde formularer med dine informationer
ændret af scootergrisen
for 5 måneder siden
Firefox vil ikke afspille lyd
ændret af scootergrisen
for 4 måneder siden
Brugernavne og adgangskoder bliver ikke husket
ændret af scootergrisen
for 4 måneder siden
Ret indstillinger som ikke vil gemmes
ændret af scootergrisen
for 4 måneder siden
Skabeloner
Artikel Status
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExportHTMLBookmarks
Template:FOSNotificationTray
Template:FxOS1.1
Template:FxOSUpdates
Template:ImportHTMLBookmarks
Template:MixedContent