[da][Alle produkter] oversættelsesoversigt

Overblik
Artikler i top 100
Dette er de 100 mest besøgte artikler i de seneste 30 dage, som udgør mere end 99% af trafikken til vidensbasen.
87 af 100
87%
Artikler i top 50
Dette er de 50 mest besøgte artikler i de seneste 30 dage.
39 af 50 78%
Artikler i top 20
Dette er de 20 mest besøgte artikler i de seneste 30 dage, som udgør mere end 50% af trafikken til vidensbasen.
17 af 20 85%
Alle artikler i vidensbasen
Dete er antallet af alle artikler i vidensbasen, der er klar til at blive oversat.
231 af 660 35%
Skabeloner
Med skabeloner kan man genbruge indhold på tværs at vidensbaseartikler. Du kan oprette og opdatere en vejledning ét sted, og referere til den på andre sider.
66 af 70 94%
Brugerflade
En fuldt oversat brugerflade forbedrer oplevelsen for de besøgende på dit sprog. Hjælp med at oversætte brugerfladen.
  • Oversættelse
  • Gennemgang
Mest besøgte
Artikel Besøg Status
Add-on signing in Firefox 526.309
Mangler oversættelse
Vinduet Sideoplysninger - vis tekniske detaljer om den side du er på 410.309
Mangler gennemgang
Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla med at forbedre Firefox 297.415
Mangler gennemgang
Watch DRM content on Firefox 159.618
Mangler oversættelse
Tastaturgenveje - Udfør almindelige Firefox-opgaver hurtigt 126.636
Mangler gennemgang
Adobe Flash Protected Mode i Firefox 114.313
Mangler opdatering
Flash Plugin - Hold det opdateret og fejlsøg problemer 109.807
Mangler opdatering
Profiler - Hvor Firefox gemmer dine bogmærker, adgangskoder og andre brugerdata 108.905
Mangler gennemgang
Hvordan opsætter jeg Firefox Sync? 97.059
Mangler opdatering
Adobe Flash plugin er holdt op med at virke - undgå at det sker igen 86.044
Mangler opdatering
Brug Profilmanageren til at oprette og fjerne Firefox-profiler 55.915
Mangler opdatering
"Webstedets identifikation kunne ikke bekræftes" - Hvad skal jeg gøre? 53.133
Mangler opdatering
Siden Nyt faneblad - vis, skjul og tilpas de mest besøgte websteder 38.676
Mangler opdatering
Tekststørrelse og zoom - forstør websider 24.498
Mangler opdatering
Er Firefox tilgængelig på iPhone eller iPad? 18.758
Mangler opdatering
Brug Lightning med Google Kalender 17.402
Mangler gennemgang
Indstil Windows Firewall så Firefox kan få adgang til internettet 17.325
Mangler gennemgang
Ryd din browserhistorik og andre personlige data i Firefox til Android 16.400
Mangler gennemgang
Find og håndter hentede filer 15.245
Mangler gennemgang
Ret indstillinger som ikke vil gemmes 15.008
Mangler gennemgang
Ikke gennemgåede ændringer
Artikel Besøg i de seneste 30 dage Ændret
Vinduet Sideoplysninger - vis tekniske detaljer om den side du er på
ændret af MaleneHaupt, MadsHaupt
410.309
for 1 måned siden
Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla med at forbedre Firefox
ændret af MadsHaupt
297.415
for 1 måned siden
Tastaturgenveje - Udfør almindelige Firefox-opgaver hurtigt
ændret af Joergen
126.636
2 uger siden
Profiler - Hvor Firefox gemmer dine bogmærker, adgangskoder og andre brugerdata
ændret af Joergen, MadsHaupt
108.905
3 uger siden
Brug Lightning med Google Kalender
ændret af scootergrisen
17.402
for 8 måneder siden
Indstil Windows Firewall så Firefox kan få adgang til internettet
ændret af MadsHaupt
17.325
for 1 måned siden
Ryd din browserhistorik og andre personlige data i Firefox til Android
ændret af scootergrisen
16.400
for 8 måneder siden
Find og håndter hentede filer
ændret af scootergrisen
15.245
for 8 måneder siden
Ret indstillinger som ikke vil gemmes
ændret af scootergrisen, MadsHaupt
15.008
for 2 måneder siden
Firefox virker ikke - Almindelige rettelser til at komme i gang igen
ændret af scootergrisen
for 8 måneder siden
Skabeloner
Artikel Status
Template:ioscoming
Mangler oversættelse
Template:settingsios
Mangler oversættelse
Template:shareios
Mangler oversættelse
Template:tabios
Mangler oversættelse
Template:AndroidMenuLocation
Template:AndroidMore
Template:ApplytoFx
Template:DisableHWAflash
Template:ExitCustomize
Template:ExportHTMLBookmarks