Tilføj widget med Firefox-søgning til din startskærm

Denne artikel gælder for den seneste version af Firefox til Android. Opdater til seneste version af Firefox til Android for at få glæde af disse funktioner.

Med widgetten Firefox-søgning kan du søge med Firefox på din startskærm, uden at du behøver at starte browseren. Her kan du læse, hvordan du føjer widgetten til din startskærm:

search widget android

Du kan finde versionsnummeret på din Android i enhedens dokumentation.

Android 5 og nyere

1. Tryk på et tomt område på din startskærm.
  2. Vælg Widgets.
  3. Vælg Firefox-søgning på oversigten:
    addfxsearchwidget
  4. Firefox-søgning vil blive vist - klar til brug - på din startskærm.

Android 4 og ældre

1. Tryk på knappen Prog. på din startskærm.
  2. Tryk på Widgets (hvis Widgets ikke er synlig i menuen øverst på skærmen, så stryg til højre i menufeltet).
  3. Tryk på Firefox-søgning for at føje den til din startskærm. (Tip: På nogle enheder skal du trykke og holde på widgetten og så trække den til din startskærm.)