Template:addcomputer

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

1. Øverst i Firefox-vinduet, klik på knappen Firefoxklik på menuen Funktioner , og vælg Indstil Sync.... Firefox Sync-vinduet åbnes.
  2. Klik Jeg har allerede en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheden af enheden med Sync opsat, klik på linket Jeg har ikke enheden med mig.
  4. Log ind på din Sync-konto:
    • Indtast din mailadresse
    • Indtast dit adgangskode
    • Indtast din gendannelsesnøgle
    • Klik på knappen Næste
  5. Du vil se skærmen Opsætning færdig. Klik på knappen Afslut for at færdiggøre tilføjelsen af denne enhed til din Sync-konto.
  1. I menulinjen, klik på menuen Funktioner, og vælg Indstil Sync.... Firefox Sync-vinduet åbnes.
  2. Klik på knapen Jeg har allerede en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheden af enheden med Sync opsat, klik på linket Jeg har ikke enheden med mig.
  4. Log ind på din Sync-konto:
    • Indtast din mailadresse
    • Indtast dit adgangskode
    • Indtast din gendannelsesnøgle
    • Klik på Fortsæt
  5. Du vil se skærmen Opsætning færdig. Klik på Færdig for at færdiggøre tilføjelsen af denne enhed til din Sync-konto.
  1. Øverst i Firefox vinduet, klik på menuen Funktioner, og vælg Indstil Sync.... Firefox Sync-vinduet åbnes.
  2. Klik på knappen Jeg har allerede en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheden af enheden med Sync opsat, klik på linket Jeg har ikke enheden med mig.
  4. Log ind på din Sync-konto:
    • Indtast din mailadresse
    • Indtast dit adgangskode
    • Indtast din gendannelsesnøgle
    • Klik på knappen Næste
  5. Du vil se skærmen Opsætning færdig. Klik på Færdig for at færdiggøre tilføjelsen af denne computer til din Sync-konto.