Synkroniser tilføjelser med en anden kopi af Firefox

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Med synkronisering af tilføjelser kan du have de samme tilføjelser på alle dine enheder. Når synkronisering af tilføjelser er aktiveret, vil ændringer du foretager på én enhed, såsom installering, afinstallering eller deaktivering af tilføjelser, blive udført på alle dine synkroniserede enheder. Hvis du fx installerer AdBlock Plus på én af dine computere, så vil AdBlock Plus også blive installeret på dine andre computere.

Synkronisering af tilføjelser virker kun mellem samme slags udgaver af Firefox. Hvis du fx har installeret en tilføjelse på desktop-udgaven af Firefox, så vil den kun blive synkroniseret til andre desktop-udgaver og ikke til din Android-enhed med Firefox til Android.

Sådan aktiverer du synkronisering af tilføjelser

Synkronisering af tilføjelser er valgt som standard for alle nye Firefox-konti (læs mere i artiklen Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?). Hvis du har en Firefox-konto fra før synkronisering af tilføjelser blev muligt, kan du aktivere synkroniseringen ved at følge nedenstående trin på alle de enheder, som du vil synkronisere mellem.

Bemærk: Synkronisering af tilføjelser virker i øjeblikket kun på desktop-udgaven af Firefox og Firefox til tablets. Synkronisering af tilføjelser virker ikke i Firefox til mindre, mobile enheder.

Disse trin er kun til desktop-udgaven af Firefox.

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Sync.
  3. Sæt flueben ud for Tilføjelser.
  4. Skabelonen "closeoptionspreferences" findes ikke eller har ingen godkendt revision.

Hvilke tilføjelser bliver synkroniseret?

Tilføjelser, som du installerer direkte fra https://addons.mozilla.org, vil altid blive synkroniseret. Tilføjelser, som du installerer fra andre websteder, eller som installeres af andre programmer (fx et sikkerhedsprogram), bliver ikke synkroniseret.

Du kan finde tekniske informationer på siden Services/Sync/Addon Sync i Mozillas wiki.