Ryd browserhistorik i Firefox til iOS

Denne artikel kan være forældet.

Der er foretaget en vigtig ændring i den engelske artikel, som denne er baseret på. Indtil denne side er opdateret, kan du måske få nytte af denne artikel: Clear browsing history in Firefox for iOS

Firefox gemmer de besøgte websteder i din historik. Hvis du vil slette de gemte websteder fra historikken, så følg disse trin:

Ryd din historik

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på 57 library icon Dit arkiv
  3. Tryk på Historik for at se en liste med de websteder, du har besøgt.
  4. Tryk på Ryd seneste historik…
  5. Vælg det tidsrum, du vil rydde historik inden for.

Ryd bestemte websteder fra din historik

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på 57 library icon Dit arkiv
  3. Tryk på Historik for at se en liste med de websteder, du har besøgt.
  4. Stryg til højre på det websted, du vil rydde fra historikken.
Dette vil ikke rydde nogle webstedsdata eller logins. Hvis du vil gøre det, så læs næste afsnit.

Ryd webstedsdata for bestemte websteder

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på Indstillinger i menuen.
  3. Tryk på Håndtering af data i afsnittet Privatliv i menuen Indstillinger i Firefox.
  4. Tryk på Webstedsdata.
  5. Tryk på Rediger øverst til højre.
  6. Tryk på den røde knap ud for de websteder, du vil rydde, eller tryk på Ryd alle webstedsdata nederst for at rydde alt.

Ryd webstedsdata for alle websteder

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på Indstillinger i menuen.
  3. Tryk på Håndtering af data i afsnittet Privatliv i menuen Indstillinger i Firefox.
  4. Tryk på kontakten switchonios ud for de data, du vil rydde.
  5. Tryk på knappen Ryd private data.
Advarsel: Hvis du rydder dine private data, lukkes alle åbne faneblade.

Hvilke informationer kan jeg rydde?

• Historik: Adresser og gemt tekst fra besøgte websteder. Rydder du din historik, vil det også fjerne alle websider fra oversigten Mest besøgte websider.
  • Cache: Dele af webstedet, som er gemt lokalt. Cachen gør det hurtigere at åbne et websted ved efterfølgende besøg, fordi noget af indholdet kan hentes lokalt.
  • Cookies: Cookies indeholder informationer, som webstedet har gemt på din enhed. Det kan fx være logins, din opsætning af webstedet og brugeroplysninger.
  • Offline webstedsdata: Filer, der er gemt på din enhed af websteder (hvis ellers du har givet tilladelse til det). Filerne gør det muligt at benytte et websted, selvom du er offline.
  • Gemte logins: Brugernavne og adgangskoder, som er gemt af Firefox.