Privatlivs- og sikkerhedsindstillinger i Firefox OS

Mozilla bekymrer sig om dine private oplysninger og om din sikkerhed på nettet (Mozilla Privatlivspolitik). Firefox OS giver dig følgende muligheder for beskyttelse:

Hvordan fortæller jeg websteder, at jeg ikke vil spores?

På følgende link kan du lære at slå "Spor mig ikke"-funktionen til.

Sådan aktiveres Spor mig ikke-funktionen i Firefox OS

Hvordan aktiverer jeg skærmlås med kodeord?

På følgende link kan du lære, hvordan du aktiverer skærmlåsen med adgangskode.

Aktiver låseskærm i Firefox OS

Hvordan bruger jeg pinkode til simkort?

På følgende link kan du lære, hvordan du opretter og aktiverer en pinkode til et simkort.

Opsæt pinkode til simkortet i Firefox OS

Hvordan sletter jeg browserhistorik og cookies?

På følgende link kan du lære, hvordan du sletter browserhistorik og cookies.

Ryd browserhistorik, cookies og gemte data i Firefox OS

Hvordan bruger jeg browserens hængelåsikon?

Kontrollér hængelåsikonet padlock i Firefox, før du indtaster personlige oplysninger (adgangskoder, kreditkortoplysninger, adresser, osv.) på et websted.

Del denne artikel: http://mzl.la/1BATz7G