Privatlivs- og sikkerhedsindstillinger i Firefox OS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Mozilla bekymrer sig om dine private oplysninger og om din sikkerhed på nettet (Mozilla Privatlivspolitik). Firefox OS giver dig følgende muligheder for beskyttelse:

Hvordan fortæller jeg websteder, at jeg ikke vil spores?

På følgende link kan du lære at slå "Spor mig ikke"-funktionen til.

Sådan aktiveres Spor mig ikke-funktionen i Firefox OS

Hvordan aktiverer jeg skærmlås med kodeord?

På følgende link kan du lære, hvordan du aktiverer skærmlåsen med adgangskode.

Aktiver låseskærm i Firefox OS

Hvordan bruger jeg pinkode til simkort?

På følgende link kan du lære, hvordan du opretter og aktiverer en pinkode til et simkort.

Opsæt pinkode til simkortet i Firefox OS

Hvordan sletter jeg browserhistorik og cookies?

På følgende link kan du lære, hvordan du sletter browserhistorik og cookies.

Ryd browserhistorik, cookies og gemte data i Firefox OS

Hvordan bruger jeg browserens hængelåsikon?

Kontrollér hængelåsikonet padlock i Firefox, før du indtaster personlige oplysninger (adgangskoder, kreditkortoplysninger, adresser, osv.) på et websted.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.