Opsæt pinkode til simkortet i Firefox OS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Du kan angive en pinkode til dit simkort, så uvedkommende ikke kan bruge det. Når der er pinkode på simkortet, vil enhver enhed, hvor simkortet indsættes, bede om pinkoden ved opstart.

Opsæt pinkode til simkortet

Du kan opsætte pinkoden i appen Indstillinger.

1. Tryk på settings icon for at åbne appen Indstillinger.
  2. Rul ned til afsnittet Privatliv og sikkerhed, og tryk på Sim-sikkerhed.
    SIM Security List Item.sim lock
  3. Aktiver simkortets pinkode ved at trykke på Pinkode til simkort.
    SIM PIN Switch
    Den blå farve bt icon betyder, at pinkoden er aktiveret.
  4. Du vil blive bedt om angive en kode med 4-8 cifre.
  1. Du skal angive din pinkode i indstillingerne. Tryk på Settings- 2.0 (small) for at åbne dine indstillinger.
  2. Tryk på Simkort-manager, og tryk så på Sim-sikkerhed.
  3. Tryk på fos enabled ved siden af det ønskede simkort. (Den blå farve betyder, at simkortet er aktiveret.)
  4. Indtast den ønskede pinkode på 4-8 tegn på næste skærm, og tryk så på Færdig.
Skriv din pinkode ned, og gem den et sikkert sted. Uden pinkoden vil du ikke længere kunne foretage opkald eller sende beskeder med simkortet.

Skift pinkode

Du kan skifte pinkode samme sted i dine indstillinger:

1. Tryk på knappen Skift pinkode.
    Change PIN button
  2. Indtast en ny pinkode.

Du kan skifte pinkode samme sted i dine indstillinger:

1. Tryk på knappen Skift pinkode under den aktiverede pinkode.
  2. Indtast en ny pinkode.
Pinkoden til simkortet er ikke den samme som den adgangskode, der bruges til at låse enheden op. Læs artiklen Aktiver låseskærm i Firefox OS for mere information.