Nulstil din hovedadgangskode, hvis du har glemt den

Ved at bruge en hovedadgangskode kan du beskytte alle dine lokalt gemte brugernavne og adgangskoder. Hvis du har glemt din hovedadgangskode, skal du nulstille den.

Advarsel: Hvis du nulstiller din hovedadgangskode, vil alle dine gemte brugernavne og adgangskoder blive slettet.
  1. Indtast følgende i adressefeltet i Firefox:
    chrome://pippki/content/resetpassword.xul
  2. Tryk på tasten EnterRetur.
  3. Siden "Nulstil hovedadgangskode" åbnes. Klik på knappen Nulstil for at nulstille hovedadgangskoden.
Husk: Nulstilling af din hovedadgangskode vil slette alle dine gemte brugernavne og adgangskoder.
  1. Indtast følgende i adressefeltet i Firefox:
    chrome://pippki/content/resetpassword.xhtml
  2. Tryk på tasten EnterRetur.
  3. Siden "Nulstil hovedadgangskode" åbnes. Klik på knappen Nulstil for at nulstille hovedadgangskoden.
Husk: Nulstilling af din hovedadgangskode vil slette alle dine gemte brugernavne og adgangskoder.