Nulstil din hovedadgangskode, hvis du har glemt den

Ved at bruge en hovedadgangskode kan du beskytte dine lokalt gemte brugernavne og adgangskoder. Hvis du har glemt din hovedadgangskode, kan du nulstille den.

Advarsel: Hvis du nulstiller din hovedadgangskode, vil alle dine gemte brugernavne og adgangskoder blive slettet.
  1. Indtast følgende i adresselinjen i Firefox:
    chrome://pippki/content/resetpassword.xul
  2. Tast EnterReturn.
  3. Siden "Nulstil hovedadgangskode" åbnes. Klik på knappen Nulstil for at nulstille hovedadgangskoden.
    Fx5Win7ResetMasterPW forgotmasterpassword-mac.jpg reset master pw fx29
Husk: Nulstilling af din hovedadgangskode vil slette alle dine gemte brugernavne og adgangskoder.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKruNP