Installer Firefox på din mobil eller tablet

Med Firefox får du dine yndlingsfunktioner og sikkerhed på dine Android-enheder. Her kan du se, hvordan du installerer den på din mobil eller tablet, så du kan browse hurtigt og privat på nettet.

Installer via din mobils app-shop

Installer Firefox gennem din mobils officielle app-shop for at sikre, at du får den bedste version til din enhed. De fleste app-shops vil også automatisk holde Firefox opdateret.

Tip: Brug Sync, så du kan bruge dine bogmærker, adgangskoder og indstillinger på tværs af dine enheder.

Installer fra Mozillas download-server

Hent den seneste version på dit sprog fra Mozillas server.

Firefox skal opdateres manuelt, hvis du bruger denne metode. Læs mere herom i artiklen Opdater til seneste version af Firefox til Android.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Kim Ludvigsen, bente-da. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.