Importer Internet Explorer-favoritter fra en anden computer

Denne artikel beskriver, hvordan du får Internet Explorer-favoritter fra en anden computer ind som bogmærker i Firefox. Bemærk, favoritter og bogmærker er det samme, Microsoft og Mozilla har blot valgt to forskellige betegnelser.

For at kopierer dine bogmærker/favoritter til anden computer, skal du eksportere dem fra Internet Explorer, kopiere filen til den anden computer, og så importere dem i Firefox.

Eksportér favoritter fra Internet Explorer

Bemærk: Disse trin er til Internet Explorer 9. Trin til tidligere versioner kan være lidt anderledes.
  1. Åbn Internet Explorer på computeren med de ønskede favoritter.
  2. Tryk på tasten Alt. Menulinjen (med Filer, Rediger, Vis, osv.) vil blive vist.
  3. Klik på menuen Filer, og vælg Importér og Eksportér.... Vinduet Indstillinger for import/eksport vises.

Importing IE Favorites 1
  4. Klik på Eksportér til en fil i vinduet Indstillinger for import/eksport. Klik på på knappen Næste.
  5. Vælg Favoritter, og klik så på knappen Næste.
  6. Vælg den mappe med favoritter, som du ønsker at eksportere. For at eksportere alle dine favoritter skal du klikke på mappen Favoritter øverst på listen. Klik på knappen Næste.
  7. Klik på knappen Gennemse..., og vælg den mappe, hvor du vil gemme filen med favoritterne. Klik så på knappen Eksporter.

Kopiér filen med favoritterne til den anden computer

Du skal nu kopiere filen med favoritterne til den computer, hvor du vil importere dem i Firefox. Du kan sende en kopi af filen via mail, kopiere den over et netværk, med et USB-drev, eller med de muligheder du ellers har.

Importér bogmærker i Firefox

Åbn Firefox på den computer, hvor du vil have importeret favoritterne som bogmærker, og følg så nedenstående trin:

Tip: Det vil være en god ide at oprette en backup af dine eksisterede bogmærker, før du begynder at importere favoritterne. Læs mere i artiklen Gendan bogmærker fra en backup eller flyt dem til en anden computer
  1. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks button win 2 i højre side af navigationslinjen Klik på Bogmærker i menulinjen Klik på menuen Bogmærker øverst i Firefox-vinduet og klik så på Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

2. Klik på knappen f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Funktioner på værktøjslinjen i vinduet Bogmærker og historik, og klik så på Importer bogmærker fra HTML....
    Importer_bogmaerker
  3. Vinduet Importer bogmærkefil åbnes. Find HTML-filen med bogmærker du vil importere og marker den.
  4. Klik på knappen Åbn. Vinduet Importer bogmærkefil lukkes.
  5. Luk vinduet Bogmærker og historik.

Dine Internet Explorer-favoritter vil blive tilføjet dine Firefox-bogmærker i Bogmærkemenuen.