Importer bogmærker fra Internet Explorer

Firefox lader dig importere dine favoritter (kaldet bogmærker i Firefox), indstillinger og andre data fra Internet Explorer. Denne artikel hjælper dig trin for trin med at importere.

Denne artikel gælder kun til Windows.
Bemærk: Hvis du vil importere favoritter fra Internet Explorer på en anden computer, så læs artiklen Import Internet Explorer Favorites from another computer.
  1. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks button win 2 i højre side af navigationslinjen Klik på Bogmærker i menulinjen Klik på menuen Bogmærker øverst i Firefox-vinduet og klik så på Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

2. I vinduet Bogmærker og historik, klik på Funktioner, og vælg Importer data fra en anden browser...
    Import IE - Win1 fx7
    Bemærk: Hvis Importer data fra en anden browser... er deaktiveret (grå), kan det være fordi, Firefox er i privat browsing-tilstand. Luk vinduet Privat browsing, og prøv igen.
  3. I vinduet Guiden Importer fra andre programmer skal du sætte mærke ud for Microsoft Internet Explorer og så klikke på knappen Næste.
    Import IE - Win2
  4. Firefox vil vise en liste med de typer indstillinger og informationer, som kan importeres. Vælg de ting du vil importere, og så klik på knappen Næste.
    Import IE - Win3
    • Internetindstillinger: Generelle indstillinger, inklusive startside. Da Firefox og Internet Explorer har forskellige funktioner, kan Firefox ikke importere alle dine indstillinger.
    • Cookies: Små filer som websteder har gemt på din computer. Cookies kan bruges til at holde dig logget ind på et websted, og de kan indeholde dine indstillinger til webstedet m.m.
    • Browserhistorik: Information om besøgte websteder.
    • Favoritter: Websider du har gemt som favoritter i Internet Explorer.
  5. Klik på Afslut. Det valgte skulle nu være importeret.
    Import IE - Win4

Baseret på information fra Import bookmarks (mozillaZine KB)

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAQy7z