Importer bogmærker fra Internet Explorer

Firefox lader dig importere dine favoritter (kaldet bogmærker i Firefox), indstillinger og andre data fra Microsoft Edge eller Internet Explorer. Denne artikel hjælper dig trin for trin med at importere.

Denne artikel gælder kun til Windows.
Bemærk: Hvis du vil importere favoritter fra Internet Explorer på en anden computer, så læs artiklen Importer Internet Explorer-favoritter fra en anden computer.
  1. Klik på 57 library icon , og klik så på Bogmærker. Klik på Vis alle bogmærker nederst i menuen. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.

2. Klik på Funktioner i vinduet Arkiv, og vælg Importer data fra en anden browser….
    Import IE - Win1 fx7
    Bemærk: Hvis Importer data fra en anden browser... er deaktiveret (grå), kan det være fordi, Firefox er i privat browsing-tilstand. Luk vinduet Privat browsing, og prøv igen.
  3. Vælg Microsoft Edge eller Microsoft Internet Explorer, og klik så på knappen Næste.
  4. Firefox vil vise en liste med de typer indstillinger og informationer, som kan importeres. Vælg de ting, du vil importere, og så klik på knappen Næste
    • Cookies: Små filer som websteder har gemt på din computer. Cookies kan bruges til at holde dig logget ind på et websted, og de kan indeholde dine indstillinger til webstedet m.m.
    • Browserhistorik: Information om besøgte websteder.
    • Favoritter: Websider du har gemt som favoritter i Internet Explorer.
  5. Klik på knappen Afslut. Det valgte skulle nu være importeret.
    • Dine importerede favoritter vil blive vist i menuen Bogmærker.
Du kan læse mere om brugen af bogmærker i Firefox i artiklen Sådan bruges bogmærker til at gemme og organisere dine favorit-websteder.
  1. Klik på 57 library icon , og klik så på Bogmærker. Klik på Vis alle bogmærker nederst i menuen. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.

2. Klik på Funktioner i vinduet Bogmærker og historikArkiv, og vælg Importer data fra en anden browser….
    Import IE - Win1 fx7
    Bemærk: Hvis Importer data fra en anden browser... er deaktiveret (grå), kan det være fordi, Firefox er i privat browsing-tilstand. Luk vinduet Privat browsing, og prøv igen.
  3. Vælg Microsoft Edge eller Microsoft Internet Explorer i vinduet Guiden Importer fra andre programmer, og klik så på knappen Næste.
    Import IE - Win2
  4. Firefox vil vise en liste med de typer indstillinger og informationer, som kan importeres. Vælg de ting du vil importere, og så klik på knappen Næste.
    Import IE - Win3
    • Internetindstillinger: Generelle indstillinger, inklusive startside. Da Firefox og Internet Explorer har forskellige funktioner, kan Firefox ikke importere alle dine indstillinger.
    • Cookies: Små filer som websteder har gemt på din computer. Cookies kan bruges til at holde dig logget ind på et websted, og de kan indeholde dine indstillinger til webstedet m.m.
    • Browserhistorik: Information om besøgte websteder.
    • Favoritter: Websider du har gemt som favoritter i Internet Explorer.
  5. Klik på knappen Afslut. Det valgte skulle nu være importeret.
    Import IE - Win4

Baseret på information fra Import bookmarks (mozillaZine KB)