Importer bogmærker fra Internet Explorer

Firefox lader dig importere dine favoritter (kaldet bogmærker i Firefox), indstillinger og andre data fra Microsoft Edge eller Internet Explorer. Denne artikel hjælper dig trin for trin med at importere.

Denne artikel gælder kun til Windows.
Bemærk: Hvis du vil importere favoritter fra Internet Explorer på en anden computer, så læs artiklen Importer Internet Explorer-favoritter fra en anden computer.
  1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon , og klik så på Bogmærker. Klik på Vis alle bogmærker nederst i menuen. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.

2. Klik på Funktioner i vinduet Arkiv, og vælg Importer data fra en anden browser….
    Import Data from Another Browser 57 Import Data from Another Browser 68
  3. Vælg Microsoft Edge eller Microsoft Internet Explorer i vinduet Guiden Importer fra andre programmer, og klik så på knappen Næste.
    Import IE 57 1
  4. Firefox vil vise en liste med de typer indstillinger og informationer, som kan importeres. Vælg de ting, du vil importere, og så klik på knappen Næste.
    Import IE 57 2
    • Cookies: Små filer som websteder har gemt på din computer. Cookies kan bruges til at holde dig logget ind på et websted, og de kan indeholde dine indstillinger til webstedet m.m.
    • Browserhistorik: Information om besøgte websteder.
    • Gemte adgangskoder: Logins til websteder.
    • Favoritter: Websider du har gemt som favoritter i Internet Explorer.
  5. Klik på knappen Afslut. Det valgte skulle nu være importeret.
    Fx60ImportComplete-IE
    • Dine importerede favoritter fra Microsoft Edge eller fra Internet Explorer vil blive vist i menuen Bogmærker.
      Import IE 57 3
Bemærk: Du kan læse mere om brugen af bogmærker i Firefox i artiklen Sådan bruges bogmærker til at gemme og organisere dine favorit-websteder.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.