Hvordan deler jeg ting i Firefox til Android?

Denne artikel gælder for den seneste version af Firefox til Android. Opdater til seneste version af Firefox til Android for at få glæde af disse funktioner.

Med få tryk kan du let dele det, du finder på nettet, ved at bruge menuen, læsevisning eller NFC. Vi viser dig, hvordan du gør.

Bemærk: Dette gælder for den seneste Firefox for Android Release-version, som kan hentes fra mozilla.org/mobile.

Sådan deler du fra en webside

Firefox til Android gør det let at dele links til websider eller bestemte elementer på en webside.

1. Åbn delemenuen med en af disse metoder:
    • Del et link til den aktive webside: Tryk på menuknappen android menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
    • Del et billede eller en fil på en webside: Tryk og hold på det, du ønsker at dele, indtil genvejsmenuen åbnes.
    Share_image
    • Del den markerede tekst på en webside: Markèr den ønskede tekst ved at trykke og holde på teksten til markeringsknapperne vises. Træk i knapperne til den ønskede tekst er markeret.
    Share_text
  2. Tryk på knappen Del android share, og vælg fra listen (sociale netværk, mail, dele- og synkroniseringstjenester m.m.). Hvis du deler et billede eller en markeret tekst, vil Firefox automatisk inkludere et link til websiden.
  3. Firefox til Android vil huske dine foretrukne delingsvalg og vise de to mest brugte direkte på delemenuen, så du hurtigere kan få adgang til dem.
    • Ved at bruge menuknappen:
    Share_website
    • Ved at bruge genvejsmenuen:
    Share_context]]

Sådan deler du i læsevisning

Sådan deler du indhold i læsevisning:

Tryk på readinglist5, og vælg den app, du bruge vil at dele. Læs mere om læsevisning i artiklen Sådan bruges læsevisning på Firefox til Android.

Sådan deler du med NFC

Kun nyere Android-enheder understøtter NFC. Både den sendende enhed og den modtagende enhed skal understøtte NFC, for at du kan bruge denne funktion.
  1. Du skal sørge for, at NFC er aktiveret på både den sendende enhed og den modtagende enhed; du kan aktivere NFC i Android-indstillingerne..
  2. For at dele en webadresse (URL) fra Firefox skal du holde bagsiden af sende-enheden mod bagsiden af modtage-enheden, og så skal du trykke på Tryk for at overføre på den enhed, som skal sende.

ff24 touch to beam jelly bean 300px wide