Hvordan sletter jeg et bogmærke?

Denne artikel hjælper dig med at slette bogmærker i Firefox.

Hvis du har opsat Firefox Sync til at synkronisere dine bogmærker, vil bogmærker, du sletter på én enhed, også blive slettet på de synkroniserede enheder.

Slet et enkelt bogmærke

1. Besøg den bogmærkede side, som du vil fjerne.
  2. Klik på stjerne-ikonet til højre for søgefeltet.
  3. Klik på knappen Fjern bogmærke.
    remove single
  1. Besøg den bogmærkede side, som du vil fjerne.
  2. Klik på stjernen i adresselinjen for at åbne dialogboksen Rediger dette bogmærke.
  3. Klik på knappen Fjern bogmærke.
    remove bookmark 57

Slet mere end ét bogmærke eller en mappe

1. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen. Klik på Bogmærker, og klik så på Håndter bogmærker nederst i menuen.
  2. Klik på den ønskede mappe i ruden til venstre. Mappens indhold vises så i ruden til højre.
  3. Klik på det bogmærke, du vil slette, i ruden til højre. Tryk og hold på tasten Ctrl for at markere mere end ét bogmærke.Tryk og hold på tasten Kommando for at markere mere end ét bogmærke.
  4. Når du har markeret de uønskede bogmærker, så klik på knappen Organiserikonet d7a1d14cc7b5aa780656b5967aad6fbf-1252026590-54-1.png, og klik så på menupunktet Slet.
remove multwindows delete bookmark 57
remove bookmarks mac
delete bookmarks linux