Forbedring af vidensbasen

Tak fordi du hjælper med at forbedre vidensbasen. Vidensbasen er Mozillas ansigt udadtil, og den bruges af millioner af mennesker verden over, når de har et problem eller spørgsmål til et af vores produkter. Forbedring af vidensbasen er den bedste måde af få mest muligt ud af vores fælles indsats. En enkel artikel kan hjælpe 10.000-vis af mennesker hver uge.

Opret en konto og sig hej

Som et nonprofit, open source-projekt er vi afhængige af vores netværk af frivillige til at skrive og vedligeholde hovedparten af artiklerne. Du behøver ikke speciel tilladelse for at arbejde på dem - dette er en wiki, som enhver kan redigere. Alt hvad du har brug for er en konto.

Når du har oprettet en konto, kan du introducere dig selv i forummet for nye bidragsydere, og du kan læse diskussioner eller bringe emner på banen i et af de andre forummer for bidragsydere på Mozilla Support.

Du kan også snakke med os på IRC-kanalen #sumo (chat-rum). Hvis ikke du har et IRC-program, kan du benytte Mibbit eller KiwiIRC til web-baseret IRC-chat. Logs for IRC-kanalen #sumo er tilgængelige her.

Kom i gang med at skrive!

Er der emner i hjælp for Mozilla-produkter vi ikke har dækket? Du kan foretage en grundlæggende søgning eller en avanceret søgning for at finde artikler, der allerede eksisterer.

Her er de vigtigste informationer til at hjælpe dig med at redigere eller skrive din første artikel:

Hjælp os med at forbedre eksisterende artikler

De mest almindelige ting, vi foretager os i den glamourøse verden af vidensbasevedligeholdelse, er at forbedre de eksisterende artikler. Hvis du ser noget, der kan forbedres, så brug artiklens Redigeringsværktøjer, og klik på Diskussion for at fortælle, hvad der skal rettes. Du kan også selv redigere artiklen, hvorefter dine foreslåede ændringer vil blive gennemgået.

Editing tools
Tip: Et godt sted at starte er med en af disse engelske artikler, som trænger til opdatering eller danske artikler, som trænger til opdatering. Sidstnævnte side viser også en oversigt over artikler, der mangler at blive oversat til dansk.

Komplet liste over dokumentationsartikler

Hvis du er interesseret i at redigere og skrive dokumentation, er her nogle ressourcer, som forklarer, hvordan vi gør tingene:

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.