Firefox virker ikke længere under Windows 2000

Firefox 3.6.28 og Firefox 12 er de seneste versioner af Firefox der virker under Windows 2000. De bliver ikke opdateret med sikkerheds- og stabilitetsopdateringer. For at sikre din computer og dine personlige informationer anbefaler vi, at du opgraderer Windows, og installerer den sidste nye version af Firefox (hvis det er muligt). Denne artikel gennemgår nogle af mulighederne for at opgradere.

Bemærk: Denne artikel er kun relevant til Windows-brugere.
Advarsel: Firefox 3.6 er ikke længere sikker. For at sikre din computer og dine personlige data, så følg venligst anbefalingerne nedenfor.

Mulighed 1: Opgrader Windows

Da Windows 2000 ikke længere understøttes af Microsoft, anbefales det at opgradere til Windows 7 eller Windows 8 hvis det er muligt. Dette er den sikreste løsning, og vil sikre at du kan bruge den nyeste og bedste Firefox.

1. Læs mere om opgradering på Microsofts websted.
  2. Opdater Firefox.

Mulighed 2: Skift til browseren Opera

Hvis du ikke har mulighed for at opgradere Windows, kan du skifte til den seneste udgave af browseren Opera.

Advarsel: Fortsat brug af Windows 2000, der ikke længere understøttes af Microsoft, udgør en væsentlig sikkerhedsrisiko.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKt8Pl