Firefox sundhedsrapport - forstå din browserydelse

Firefox sundhedsrapport giver dig oplysninger om din browsers ydelse og stabilitet. Mozilla bruger oplysningerne til at tilbyde dig sammenligninger og tip til forbedring af din Firefox. Vi bruger desuden de indsamlede data fra alle brugere, der ikke har slået datadeling fra, til at gøre Firefox bedre.

Bemærk: Denne artikel gælder ikke for din version af Firefox. Du skal have den seneste Firefox beta-version, som kan hentes fra mozilla.org/beta.

Sådan finder du Firefox sundhedsrapport

• Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, hold musemarkøren over menupunktet Hjælp, og klik så på Firefox sundhedsrapport på undermenuen.Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Firefox sundhedsrapport.Klik på menuen Hjælp øverst på menulinjen, og klik så på Firefox sundhedsrapport.
  • Klik på menuknappen New Fx Menu , klik på ikonet Hjælp Help-29 , og klik så på Firefox sundhedsrapport.
Bemærk: Hvis du lige har installeret Firefox, kan informationen i sundhedsrapport være upræcis. Det tager typisk 14 dages brug af browseren, før en tendens bliver tydelig.

Sådan slås datadeling fra og til

Datadeling er som standard slået til, men du kan altid slå det fra eller til igen øverst på Firefox sundhedsrapport. Klik på knappen Datadeling øverst til højre på siden.

Du kan også slå deling fra og til med disse trin:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Avanceret.
  3. Klik på fanebladet Datadeling.
  4. Fjern eller sæt flueben ud for Aktiver Firefox sundhedsrapport.
  5. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Når du slår datadeling fra, vil Firefox ikke længere sende information om din browser til Mozillas server. Firefox sender desuden en ordre til serveren om at slette tidligere indsendte data. De indsamlede data bliver slettet, så snart ordren modtages, og der sendes en bekræftelse tilbage til din Firefox. Hvis din Firefox ikke modtager en bekræftelse på, at ordren blev udført, fx på grund af manglende internetforbindelse, vil den blive ved med at sende ordren, indtil en bekræftelse modtages.

Hvis serveren ikke modtager nye data i 180 dage, fx fordi du har afinstalleret Firefox eller ikke længere bruger programmet, vil de tidligere indsendte data blive slettet.

Selv om du slår datadeling fra, kan du stadig bruge Firefox sundhedsrapport. Du vil kunne se en sammenligning mellem dine egne lokale data og de data, som andre brugere har indsendt.

Hvad viser diagrammet Opstartstid?

Diagrammet Opstartstid pr. dag viser, hvor længe det tog browseren at starte på en hvilken som helst dag. Standardvisningen (Gennemsnit), viser den gennemsnitlige opstartstid for den dag. Klikkes på “Alle” vises alle opstartstider for dagen. Du kan se op til 90 dages data i diagrammet.

Hvordan ser jeg de rå, indsamlede data?

Du kan få vist de indsamlede data i rå format ved at klikke på Rå data. De rå data er dem, som sendes til Mozilla, hvis datadeling er slået til. Hvis datadeling er slået fra, opbevares de kun på din egen computer.

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAUG7k