Find og installer udvidelser i Firefox til Android

Revisionsinformation
  • Revision id: 83914
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Der findes massere af gode tilføjelser som du kan installere, for at tilføje funktionalitet i Firefox. Denne artiklen forklarer hvordan du finder, installere og håndtere tilføjelser i Firefox til Android.

Denne artikel gælder for den seneste version af Firefox til Android. Opdater til seneste version af Firefox til Android for at få glæde af disse funktioner.

Hvordan finder og installere jeg tilføjelser?

Få adgang til Android-tilføjelser i Firefox til Android:

1. Tryk på menu-knappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren)
  2. Tryk på Funktioner (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  3. Tryk på Tilføjelser.
  4. Tryk på Gennemse alle tilføjelser til Firefox
  5. Brug søgeboksen til at finde tilføjelser, hvis du leder efter en bestemt tilføjelse. Du kan også finde tilføjelser ved at gennemgå samlingen af tilføjelser.
    android addons
  6. Tryk på den tilføjelse du ønsker at installere, og tryk så på knappen Føj til Firefox.
    install addon
  7. Følg installaionsforspørgelsen. Nogle tilføjelser vil spørge om du vil genstarte Firefox, hvis det er nødvendigt for at kunne bruge tilføjelsen.

Hvordan opdateres, ændres eller fjernes tilføjelser?

Opdaterer dine tilføjelser: Når du opdatere Firefox til Android, så vil den automatisk opdatere dine tilføjelser til kompatible versioner, hvis de findes.

Deaktiver midlertidigt eller afinstaller tilføjelser:

1. Vend tilbage til skærmen Tilføjelser ved at trykke på menu-knappen, og tryk så på Funktioner (du skal muligvis først trykke på Flere) , og Tilføjelser.
  2. Tryk på en af de installerede tilføjelser for at vise knapperne Indstillinger, Aktiver og Afinstaller.
  3. Tryk på Indstillinger for at konfigurer dine tilføjelser, Deaktiver for midlertidigt at slå tilføjelsen fra, eller Afinstaller for helt at fjerne tilføjelsen.
  4. Genstart browseren, hvis du bliver spurgt om det.