Fejlsøg fejlmeddelelsen "Sikker forbindelse mislykkedes"

Hvis Firefox ikke kan få adgang til et sikkert websted (et der starter med https), vil du få vist en fejlside med overskriften Sikker forbindelse mislykkedes og en fejlmeddelelse.

Sikker forbindelse mislykkedes

Når et websted benytter krypteret kommunikation for at sikre dine data, kontrollerer Firefox, om krypteringsmetoden er sikker. Firefox kontrollerer også, om der kan stoles på webstedets certifikat.

Nogle websteder benytter forældede og usikre TLS-krypteringsmetoder. Firefox beskytter dig ved at forhindre forbindelse til steder, hvor der ikke kan etableres en sikker forbindelse. I de tilfælde vil du i stedet få vist en side med en fejlmeddelelse og mulighed for at rapportere fejlen til Mozilla.

Fx45 Report SSL Errors
Hvis du oplever dette problem, så kontakt ejeren af webstedet, og bed dem om at opdatere deres TLS-version til en sikker version.

Certifikat-advarsler

Firefox bruger certifikater på sikre websteder til at sikre, at din information bliver sendt til den rette modtager og ikke kan aflyttes. For en oversigt med certifikat-advarsler og fejlkoder, læs artiklen Hvad betyder "Din forbindelse er ikke sikker"?.