Få hjælp til Firefox Developer Edition

Revisionsinformation
  • Revision id: 86913
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox Developer Edition integrer alle de udviklerværktøjer du har brug for, i én pakke. Det er den eneste browser der er dedikeret til udviklere.

Hvordan skifter jeg mellem Developer Edition-temaet og standard-temaet?

Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke., og så +Customize og klik så på Use Firefox Developer Edition theme for at skifte mellem temaer.

Du kan læse mere i reverting themes on MDN.

Gendan mistede bogmærker

Firefox Developer Edition opretter en ny profil første gang du starter den. Hvis du vil beholde dine bogmærker i begge versioner kan du læse om det i artiklen Gendan mistede bogmærker i Firefox Developer Edition

Hvordan lære jeg mere om Firefox Developer Edition?

Mozilla Developer Network er det bedste sted at lære mere om Developer Edition. Læs mere i Developer Edition dokumentationen på MDN.