Brug bogmærkemapper til at organisere dine bogmærker

Denne artikel forklarer, hvordan du organiserer dine bogmærker i mapper.

Opret nye mapper

1. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks button win 2 i højre side af navigationslinjen Klik på Bogmærker i menulinjen Klik på menuen Bogmærker øverst i Firefox-vinduet og klik så på Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

2. HøjreklikHold Ctrl-tasten nede mens du klikker på den mappe, som du vil placere den nye mappe i, og klik så på Ny mappe….

Bookmark Folder Win1
  3. Dialogboksen Tilføj mappe åbnes. Indtast et navn på den nye mappe og evt. en beskrivelse.

Placér bogmærker i mapper

1. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks button win 2 i højre side af navigationslinjen Klik på Bogmærker i menulinjen Klik på menuen Bogmærker øverst i Firefox-vinduet og klik så på Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

2. Klik på mappen med de bogmærker, du vil flytte.
  3. Træk bogmærkerne over på den mappe, du vil flytte dem til, og slip museknappen.

Sortér mapper

I artiklen Sort your bookmarks to quickly find the ones you want kan du læse, hvordan du sorterer bogmærkemapper.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKryx1