Brug bogmærkemapper til at organisere dine bogmærker

Denne artikel forklarer, hvordan du organiserer dine bogmærker i mapper.

Opret nye mapper

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon på værktøjslinjen. (Hvis du ikke kan se knappen dér, så klik på menuknappen fx57menu , og klik så på Arkiv). Klik på Bogmærker, og klik så på Vis alle bogmærker nederst i menuen.
  2. HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på den mappe, som du vil placere den nye mappe i, og klik så på Ny mappe….

Bookmark Folder Win1
  3. Dialogboksen Tilføj mappe åbnes. Indtast et navn på den nye mappe og evt. en beskrivelse.

Placér bogmærker i mapper

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon på værktøjslinjen. (Hvis du ikke kan se knappen dér, så klik på menuknappen fx57menu , og klik så på Arkiv). Klik på Bogmærker, og klik så på Vis alle bogmærker nederst i menuen.
  2. Klik på mappen med de bogmærker, du vil flytte.
  3. Træk bogmærkerne over på den mappe, du vil flytte dem til, og slip museknappen.

Sortér mapper

I artiklen Sortér dine bogmærker, så du hurtigt kan finde dem kan du læse, hvordan du sorterer bogmærkemapper.