Brug bogmærkemapper til at organisere dine bogmærker

Denne artikel forklarer, hvordan du organiserer dine bogmærker i mapper.

Opret nye mapper

1. Klik på 57 library icon , og klik så på Bogmærker. Klik på Vis alle bogmærker nederst i menuen. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.

2. HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på den mappe, som du vil placere den nye mappe i, og klik så på Ny mappe….

Bookmark Folder Win1
  3. Dialogboksen Tilføj mappe åbnes. Indtast et navn på den nye mappe og evt. en beskrivelse.

Placér bogmærker i mapper

1. Klik på 57 library icon , og klik så på Bogmærker. Klik på Vis alle bogmærker nederst i menuen. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.

2. Klik på mappen med de bogmærker, du vil flytte.
  3. Træk bogmærkerne over på den mappe, du vil flytte dem til, og slip museknappen.

Sortér mapper

I artiklen Sortér dine bogmærker, så du hurtigt kan finde dem kan du læse, hvordan du sorterer bogmærkemapper.