Sortér dine bogmærker, så du hurtigt kan finde dem

Denne artikel fortæller, hvordan du kan sortere dine bogmærker i Firefox. Du kan sortere bogmærkerne alfabetisk, eller du kan selv vælge, hvordan de skal placeres.

Sortér efter navn

1. Klik på 57 library icon , og klik så på Bogmærker. Klik på Vis alle bogmærker nederst i menuen. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.

2. HøjreklikTryk på tasten Ctrl, mens du klikker på den mappe, du vil sortere, og klik så på Sorter efter navn. Bogmærkerne sorteres nu automatisk i alfabetisk rækkefølge.

Sort Bookmarks Win1

Når du sorterer bogmærkerne efter navn i vinduet Bogmærker og historikArkiv, vil de være sorteret i sidepanelet, i menuen og i menuen under bogmærkeknappen.

Sortér manuelt

1. Klik på 57 library icon , og klik så på Bogmærker. Klik på Vis alle bogmærker nederst i menuen. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.

2. Klik på mappen med de bogmærker, du vil flytte, for at åbne den.
  3. Klik på det bogmærke, du vil flytte, så det markeres, og flyt det nu med musen til den ønskede placering.

Sort Bookmarks Win2
    • Du kan flytte bogmærket til en anden mappe ved at slippe det over den ønskede mappe.

Ændringer, du foretager i vinduet Bogmærker og historikArkiv, vil være afspejlet i sidepanelet, i menuen og i menuen under bogmærkeknappen.

Sorteret visning i vinduet Bogmærker og historikArkiv

Du kan få vist dine bogmærker sorteret efter forskellige kriterier i vinduet Bogmærker og historikArkiv:

1. Klik på 57 library icon , og klik så på Bogmærker. Klik på Vis alle bogmærker nederst i menuen. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.

2. Klik på den ønskede mappe i den venstre rude. Mappens indhold vises nu i den højre rude.
  3. Klik på menuen 8e73ef8e153c803696ebf3687e07ee15-1252027203-152-1.png Visning, klik på menupunktet Sorter, og klik så på den ønskede sortering på undermenuen.

Den sorterede visning i vinduet Bogmærker og historikArkiv gælder udelukkende i dette vindue, hvor den er beregnet til at gøre det nemmere at håndtere dine bogmærker i vinduet. Den valgte sortering vil ikke være afspejlet i sidepanelet, i menuen og i menuen under bogmærkeknappen.