Aktiver eller deaktiver cookies i Firefox til Android

Nogle websteder gemmer information om dine besøg i filer som kaldes cookies. Disse cookies hjælper websteder med at huske dine indstillinger til næste besøg. Nogle websteder lader også tredjeparter gemme cookies på din enhed, typisk i forbindelse med reklamer.

Aktivér eller deaktivér cookies:

1. Åbn Firefox til Android.
  2. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  3. Tryk på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  4. Tryk på Privatliv.
  5. Tryk på Cookies, og vælg en af de følgende indstillinger:
    • Aktiveret: Tillader alle typer cookies.
    • Aktiver, men stop 3. parts cookies: Tillader cookies fra de besøgte websteder, men blokerer cookies fra tredjeparter.
    • Deaktiveret: Forhindrer alle typer cookies i at blive gemt på din enhed.
Hvis du vil slette cookies og anden browserhistorik, så læs artiklen Ryd din browserhistorik og andre personlige data i Firefox til Android.