Ryd din browserhistorik og andre personlige data i Firefox til Android

Firefox til Android giver dig kontrol over dine personlige data, såsom browserhistorik, adgangskoder med mere. Du kan gemme dine data i browseren, og du kan slette dem, når som helst du ønsker:

Ryd hele din browserhistorik

1. Åbn siden Historik på din startskærm.
  2. Tryk på Ryd browserhistorik i bunden af skærmen.
  3. Tryk på knappen OK for at bekræfte.

Ryd enkelte data fra din browser

1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Ryd private data.
  3. Sæt flueben ud for de data, du ønsker at rydde, og tryk så på knappen Ryd data.
  1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Privatliv, og tryk så på Ryd nu.
  3. Sæt flueben ud for de data, du ønsker at rydde, og tryk så på knappen Ryd data.
    Clear private data

Slet data ved lukning

Denne valgmulighed sletter automatisk dine valgte data (bogmærker, browserhistorik og søgehistorik, gemte adgangskoder med mere), hver gang du lukker Firefox til Android:

1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Privatliv, og sæt flueben ud for Ryd private data ved lukning.
  3. Sæt flueben ud for de data, du ønsker at rydde, og tryk så på knappen Indstil.

Firefox sletter de valgte data, hver gang du afslutter Firefox til Android ved at trykke på Afslut i menuen.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.