Billedet kan ikke vises da det indeholder fejl

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Hvis du får fejlen Billedet kan ikke vises, da det indeholder fejl, når du forsøger at se billeder (JPG, GIF, PNG m.fl.), så følg instruktionerne herunder.

Selvom det ikke er den eneste årsag, kan fejlen skyldes en tidligere version af Skypes extension til Firefox.

Problemet kan løses ved at downloade den seneste version af Skype fra Skype.com. Under installationen vælges Indstillinger nederst til venstre på første trin i installationsprocessen. Her finder du indstillingen Opdater Skype extension til Mozilla Firefox - sørg for at denne indstilling er slået til.