Søg i Support

Hjælp os med at skrive hjælpeartikler

Del din visdom med verden!

Hvis du kan lide at skrive og lære fra dig, så er vores vidensbase (KB) det rette sted for dig. Vi har brug for bidragsydere, der kan skrive, redigere og læse korrektur på artikler. Tusinder af brugere benytter vores vidensbase hver uge. Tænk på, hvor mange af dem du vil hjælpe!

Sådan kan du bidrage

1. Meld dig som frivillig
  2. Lær de grundlæggende retningslinjer
  3. Udforsk vidensbase-oversigten
  4. Tjek kolonnen "Behøver opdatering", og begynd at redigere artikler!
  5. Læs mere om at bidrage til vidensbasen (KB)
400 → 70+ Én artikel kan blive set af 400 millioner brugere og oversat til 70+ sprog

Andre måder at bidrage på